euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Kerstboeket bestellen

Kerstmis is ieder jaar op 25 en 26 december, en op deze dagen wordt traditioneel de geboorte van Jezus Christus herdacht. De meeste mensen versieren hun huis met een kerstboom en met kerststukken. Deze kerst stukken worden meestal geplaatst op de tafel, aanrecht of dressoir. Maar bij de meeste mensen staat het kerst stuk op de tafel. Dit zijn meestal niet de goedkoopste boeketten, maar wel extra luxe bloemen.

De mooiste kerststukken bestellen

Er zijn verschillende soorten kerststukken, zo zijn er eenzijdige kerst stukken of langwerpige kerststukken, ook wordt een kerst stuk met kaarsen erin veel verkocht en dan speciaal 4 weken voor kerst als de advent begint. De 4 kaarsen in het kerst stuk staan dan voor de 4 weken voor kerst, de tijd die Joseph en Maria nodig hadden om van Nazareth naar Betlehem te geraken. Tegenwoordig staat de religie steeds verder van de mensen af en is voor de meeste mensen kerst een fijne vrije periode om samen te zijn en dienen de kerststukken puur als aanvulling op het gezellig maken van het huis.

Kerstbloemen voor kerken

Voor de meeste mensen begint de kerst al op 24 december met kerstavond, op deze avond gaat veel mensen naar de kerk die dan ook prachtig versierd is met verschillende kerststukken, op deze dagen zit de kerk dan ook meestal overvol en doet de koster zijn best om een mooi kerst stuk op het altaar te hebben staan. Wij hebben ook ervaring met het leveren van kerst stukken aan diverse kerken.

Wanneer bestel je kerststukken?

Kerststukken bestellen kunt u bij ons vanaf half november, tot en met december kunt u bij ons een kerst stuk kopen van uw keuze. Meestal kunnen wij nog dezelfde dag uw kerst stukken bezorgen.

Neem contact op voor advies
Onze gespecialiseerde medewerkers hebben jarenlange ervaring met het maken van kerststukken, toch zijn de kerst stukken getoond op deze pagina maar een kleine selectie uit de kerststukken die wij maken. Heeft u specifieke wensen voor een kerst stuk dan kunt u altijd contact met ons opnemen, waarschijnlijk dat wij het het kerst stuk van uw wensen kunnen vinden.