euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Gelegenheid

Ben jij op zoek naar een mooie bosje bloemen om iemand te verrassen? Misschien zomaar of om een speciale reden? Op deze pagina kun je verschillende gelegenheden bekijken en meer lezen over het specifieke assortiment dat er te bestellen is voor deze activiteiten of gelegenheden. Onder andere voor verjaardagen, feestjes, bedrijfsevenementen, heugelijke momenten, geboortes, verhuizingen of de liefde. 

Bloemen afstemmen op het moment

Elk moment vraagt om een unieke aanpak. De reden waarom je iemand een boeket wilt laten bezorgen heeft misschien wel invloed op bijvoorbeeld de type bloemen die je geeft. Zo kun je bepalen hoeveel geld je kwijt wilt zijn, welke kleur het boeket moet hebben, of het een kleine of grote bos moet zijn en of er bijvoorbeeld rozen in moeten. Wanneer je weet dat iemand heel erg gek is op bepaalde bloemen kun je hem ook nog bloembollen of bloemzaden cadeau geven. 

Bezorgen of zelf afleveren

Wanneer je een boeket besteld kun je zelf het afleveradres selecteren. Wil je dat de bloemist zelf het boek wegbrengt / verstuurd naar de persoon voor wie jij een boekt wilt bestellen? Dan kun je kiezen uit verschillende verzendopties. Je kunt er ook voor kiezen om het bosje bloemen bij je thuis te laten bezorgen zodat jij hem zelf brengt aan huis. Doordat je zelf het bloemetje overhandigd wordt alles net wat persoonlijker en specialer. Afhankelijk van het moment en het type bos kun je natuurlijk zelf bepalen wat de beste optie is.