euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Over Ons

Bloemenbutler.nl is 1 van de grootste bloemisten-vergelijkers van Nederland en is opgericht door vakkundig en enthousiaste bloemenliefhebbers. Iedere aangesloten bloemist is door ons geselecteerd en getest zodat er een kwaliteitsnetwerk is ontstaan. De bestellingen op de website van onze partners worden direct naar de bloemist verzonden die het dichtst in de buurt zit van de bestemming. De bestelling is voorzien van alle gegevens en opmerkingen die u ingevuld. Sommige partners werken met eigen bezorgers en bloemisten, anderen werken met PostNL, DPD of DHL voor het versturen van bloemen, boeketten en planten. Op onze website vergelijk je eenvoudig de diverse online bloemenwinkels.

Wat doen wij?

Naar een vriendin of vriend, oma of opa een boeket laten versturen? Wil je verse bloemen via internet bestellen en laten versturen met een eigen tekst op een uniek kaartje? Of misschien een rouwboeket of trouwboeket bestellen? Via onze bloemenwinkel vergelijker kun je via internet de meest uiteenlopende boeketten en bloemen bestellen. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment.

  1. Boeketten kunnen besteld worden via de website van de aangesloten leveranciers. Deze kunnen besteld worden in de maten klein, normaal en groot. Het assortiment bestaat uit natural boeketten, colourfull boeket, rozen, tulpen, pluk- en veldboeketten met paarse/blauwe/groene/gele/rode bloemen, droogbloemen etc.
  2. Bloemen en boeketten mogen niet ontbreken bij uw huwelijk; zoekt u een mooi huwelijksboeket? Wij bieden u bruidsboeketten, corsages, autodecoraties en zaal en kerkversieringen via aangesloten bloemisten.
  3. De tegenstelling van trouwboeketten zijn de rouwboeketten. Wij helpen graag om de uitvaart van een dierbare overledene tot een bijzondere herinnering te maken. Wat bieden onze partners voor Rouwarrangement? Graftakken, urnversiering, grafbedekking en tevens corsages.
  4. Bloemen in uw bedrijf? Deze maken uw werkdag aangenaam. Onze online bloemwinkels zorgen dat wekelijks het bloemenwerk binnen uw bedrijf wordt ververst. Dit is toch immers de perfecte presentatie naar een klant? Bloemen en planten binnen de receptie of de ontvangstruimte van uw bedrijf geven een nette, professionele en verzorgde indruk. Sluit direct een bloemenabonnement af.

Wie zijn wij?

Wij werken vanuit ons kantoor dagelijks aan het uitbouwen van bloemenbutler.nl. Helaas hebben we geen eigen bloemenzaak die bezocht kan worden. Alles verkopen vinden online plaats bij onze aangesloten bloemisten. Ons team bestaat uit diverse marketeers met een voorliefde voor mooie boeketten. We selecteren uitsluitend de beste partners die snel thuisbezorgen en een 7 of 8 dagen versgarantie hebben.

Verantwoording: Waar verdient bloemenbulter.nl aan?
Bloemenbutler.nl is een website dat producten van derden verkoopt. Dit doen wij aan de hand van performance marketing. Dit betekent dat wij, met toestemming van de verkoper, de producten van een andere verkoper aanbieden op onze website. Dit is ook de reden waarom je na je aankoop bij een andere website terecht komt. Wij bundelen al hun producten, maken een goede selectie met duidelijk informatie voor jou, de klant, en jullie kopen uiteindelijk dus bij een van onze partners. We ontvangen een klein percentage van de omzet van je bestelling.

Adres & kantoor

Straatnaam: Dokter van Deenweg 162
Postcode: 8025BM, Zwolle
Email: info@bloemenbutler.nl