euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Boeketten

Wil je graag een boeket bestellen? Kies er dan nu voor om hier een prachtig boeken te bestellen en te laten bezorgen. Er worden hier namelijk verschillende boeketten aangeboden en daar kun je anderen erg blij mee maken! Het gaat om het idee dat je anderen wilt verrassen en of dat je nu een groot of een wat kleiner boeket uitkiest dat maakt niet uit. Het is natuurlijk zonder meer leuk dat je anderen wilt verrassen met verse bloemen, eventueel met een cadeau. Hoe zou jij het vinden als jij verrast wordt door een geliefde?

Verschillende soorten boeketten

Je kunt voor de rode rozen gaan, maar je kunt ook een boeket tulpen bestellen. Je kunt dan verschillende kleuren kiezen, of één kleur tulpen in een boeket, het is maar net waar je zelf van houdt en waar je denkt dat de ander van houdt. Maak het zo persoonlijk mogelijk en laat een boodschap achter die dan aan de bloemen toegevoegd kan worden. Je kunt ook een goede vriend of vriendin zomaar verrassen met een mooi boeket, dit kun je hier dan bestellen en reken er maar op dat ze er blij mee zijn!

Wat is een boeket?

Een boeket is een bosje snijbloemen die zorgvuldig is geselecteerd door een bloemist. De bloemen vormen samen een harmonieus geheel.

Wat kost een boeket?

Een gemiddeld boeket kost €19,95. De goedkoopste boeketjes heb je vanaf €15,00 en de wat vollere, en luxere boeketten kosten ongeveer €30,00.

Kan ik het vandaag nog laten bezorgen?

Ja, bij veel bloemisten zoals Fleurop kan je bloemen dezelfde dag nog laten bezorgen. Dit soort bedrijven werken met lokale bloemisten die de bloemen dan bij je thuis komen leveren.

Wanneer geef je iemand een boeket?

Een verjaardag, een huwelijk, een bedankje of iemand succes te wensen: er zijn talloze redenen om een boeket bij iemand te bezorgen.