euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Bloemen met vaas

Een vaas met bloemen is nog steeds een populaire vorm van decoratie. Er zijn verschillende modellen bloemenvazen en er is er altijd wel een te vinden die bij uw interieur past. Bloemen in huis zijn kleurrijk en ze ruiken lekker. Iedere week kunt u andere bloemen in de bloemenvaas plaatsen. Dit geeft afwisseling in uw interieur. U kunt het neutraal houden door slechts één soort bloemen in een vaas te plaatsen, maar u kunt ook kiezen voor een boeket met verschillende soorten bloemen. Er zijn ook speciale bloemen abonnementen beschikbaar.

Een boeket met vaas bestellen

Direct de mooiste boeketten met vaas online bestellen? In de tabel hieronder vind en vergelijk je de beste aanbieders waar je profiteert van een ruim aanbod, lage prijzen en een snelle bezorging. Kies zelf uit een van de uitgelichte aanbieders en bestel vandaag nog online.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Soorten bloemenvazen

Er zijn bloemenvazen in verschillende soorten en maten. In sommige vazen past maar één bloem en andere vazen zijn juist weer bedoeld voor een grote bos bloemen. Als de bos bloemen slechts uit één soort bestaat, kunt u het beste een langwerpige vaas gebruiken. Soms zijn de bloemen te kort en komen ze niet boven de langwerpige vaas uit. Dan kunt u de onderkant deels opvullen met bijvoorbeeld zilverfolie, zodat de bloemen hoger komen te staan. Korte en bredere vazen zijn bedoeld voor boeketten die uit meerdere soorten bestaan. Sommige soorten bloemen kunt u het beste in bepaalde soorten bloemenvazen zetten.

Waar worden vazen van gemaakt?

Bloemenvazen bestaan al voor lange tijd. Honderden jaren geleden werden er al bloemenvazen van aardewerk gemaakt. Hiervan zijn er ook een aantal gevonden en deze zijn te bezichtigen in verschillende musea. In deze tijd worden er nog steeds bloemenvazen van aardewerk gemaakt, maar er zijn ook vazen van porselein, glas en kristal te verkrijgen. Daarnaast worden er cloissoné vazen en vazen in zilver gemaakt. Als u gebruikmaakt van snijbloemenvoedsel, kunt u het beste kiezen voor een vaas van doorzichtig materiaal. Dan kunt u namelijk precies zien hoeveel voedsel u in de bloemenvaas doet. Tevens kunt u met een doorzichtige vaas de kwaliteit en de hoogte van het water gemakkelijk in de gaten houden.

Cadeau geven
Natuurlijk kunt u ook bloemenvazen cadeau geven. Het is op zich een cadeau wat iedereen wel waardeert. Vooral als u de lokale bloemisterij deze vazen compleet met een bos bloemen laat versturen