euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
 • BoeketCadeau
 • Bezorging op zondag
  7 dagen versgarantie
  Morgen in huis
regiobloemist logo

Brievenbusbloemen bestellen

Wilt u op een originele manier iemand feliciteren of zomaar attent zijn? Dan zijn ‘Brievenbusbloemen’ de ideale en meest voordelige oplossing. U kunt echte verse bloemen laten verturen, verpakt in een feestelijk plat pakketje dat gewoon door de brievenbus kan. Hierdoor is het online betellen en het laten bezorgen van bloemen voor ierdereen betaalbaar geworden. Het is namelijk al mogelijk om 12 rozen te laten bezorgen voor € 15,95 inclusief verzendkosten. En dat 6 dagen per week, dus ook bloemen bezorging op maandag. De speciale verpakking zorgt ervoor dat de bloemen gegarandeerd een week mooi blijven. De bloemen worden bezorgd in een mooie cadeauverpakking en natuurlijk is er ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Brievenbusbloemen laten bezorgen

Zoek je een originele verrassing? Dan is het versturen van brievenbusbloemen een heel goed idee. Tegenwoordig kan je kiezen uit een enorm uitgebreid assortiment met bloemen die gewoon door de brievenbus kunnen. Populaire bloemen zijn rozen, gerbera’s, tulpen en anjers. Deze bloemen worden in een luxe verpakking gestopt en passen precies door de brievenbus. De ontvanger van het cadeau hoeft dus ook niet thuis te zijn. Zie ook het assortiment met droogbloemen en kunstbloemen

Populaire webwinkels voor bloemenpost

Wil je direct bloemen per post versturen? Dat is al mogelijk vanaf €9,95. In de tabel hieronder vind je de meest populaire bloemenwinkels van Nederland waar je ook een ruim aanbod met brievenbusbloemen kunt vinden. Uniek verpakt, versgarantie en eventueel kan je er een persoonlijk kaartje bij doen.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

De voordelen van bloemen door de bus

Bloemen per post versturen heeft een aantal belangrijke voordelen. Hieronder sommen wij de belangrijkste pluspunten voor je op:

 • De verzendkosten zijn een stuk lager
 • Het past precies door de brievenbus, de ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn
 • De bloemen worden op een speciale manier verpakt waardoor ze lang vers blijven
 • Het is een ontzettend leuke verrassing
 • Je kunt er een kaartje met een persoonlijke boodschap aan toevoegen

Bloemen versturen via de post

Boeketten kunnen in pakketten worden verzonden. Deze worden dan voorzien van een barcode. De verzendingen zijn te volgen aan de hand van  het track en trace systeem. Als boeketten voor vier uur worden  geplaatst (op werkdagen) en ze zijn betaald, dan worden ze diezelfde avond nog verzonden. De bloemen worden bezorgd door PostNL, DPD of DHL. Het gaat hierbij om de brievenbus bloemen. Het kan zijn dat u niet thuis bent, dan kan het zijn dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd. Bloemen kunnen ook op worden gehaald bij een PostNL afhaalpunt (of van DPD/DHL), dit kan dan op een avond gedaan worden op de gewenste bezorgdatum. Buiten Nederland kunnen bloemen ook bezorgd worden. Het gaat hierbij om landen die zijn aangesloten bij de EG en Zwitserland en Noorwegen. Vanwege de heffingen en de importverboden wordt er niet met andere landen samengewerkt en worden hier geen bloemen bezorgd. De brievenbus bloemen worden met priority verzonden, de kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn minimaal vier euro.