euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
 • BoeketCadeau
 • Bezorging op zondag
  7 dagen versgarantie
  Morgen in huis
regiobloemist logo

Beterschap bloemen bestellen

Wilt u iemand beterschap wensen, een hart onder de riem steken of iemand opvrolijken? Dat kan met een fleurig bloemetje! Een vrolijk boeket bloemen brengt meteen sfeer in huis en maakt dat de zieke zich wat beter voelt. Een bloemetje sturen is de ideale manier om iemand beterschap te wensen.

Bloemen en geschenken om iemand beterschap te wensen

Een geschenkmand of bloemen laten bezorgen om iemand veel beterschap te wensen is een mooi gebaar om jouw wensen over te brengen aan een vriend, familielid of een geliefde wanneer deze herstelt van een ziekte, operatie of ongeval. Een teken van hoop in tijden waar het niet altijd zo goed gaat. Stuur iemand bloemen of een geschenkmand om hen beterschap te wensen. Voor de kleintjes die niet bepaald gelukkig worden van bloemen, kan je kiezen voor iets vrolijks zoals een teddybeer of ballonnen. En waarom niet beide?

Vergelijk aanbieders

In de tabel hieronder vind je de beste bloemenwinkels van Nederland waar je een ruim aanbod aan bloemen, boeketten en cadeau’s kunt vinden die heel geschikt zijn om iemand beterschap te wensen. Vergelijk zelf, kies jouw favoriete webshop en bestel direct online.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Waneer zijn beterschapsbloemen een goed idee?

Van een verkoudheid tot de opname in het ziekenhuis, een geschenk om veel beterschap te wensen kan wonderen verrichten bij mensen die ziek zijn of gekwetst. Bloemen brengen een beetje zonneschijn in donkere dagen. Een bos bloemen laten bezorgen samen met een bericht om veel beterschap te wensen is een geweldige manier om iemand te tonen dat je aan hen denkt. Bovendien toon je hen ook dat je hen steunt in hun herstel. De beterschap bloemen zijn met zorg klaargemaakt en worden vers bezorgd aan huis of in het ziekenhuis. Van weelderige groene planten tot felgekleurde en bruisende arrangementen… via onze partners vind je de beste beterschap geschenken voor jouw geliefde om van te genieten tijdens moeilijke tijden.

Het sturen van bloemen naar het ziekenhuis

Wanneer iemand ziek wordt en u ze op wilt vrolijken met bloemen, dan is het beter om ze rechtstreeks naar hun huis-of werkadres te sturen. Het is waarschijnlijk ook een goed idee om een vaas met de bloemen mee te sturen. Als iemand zich niet goed voelt, kan zelfs de eenvoudigste taken voelt als een enorme inspanning, zodat het versturen van een vaas met uw bloemen een aardige, zorgzame toevoeging kan zijn.

 • Het kiezen van de juiste bloemen om iemand beterschap te wensen is niet al te lastig. Het is het beste om te gaan voor iets licht en vrolijks, in plaats van gewone bloemen. Als u weet wat voor soort bloemen de ontvanger mooi vindt, is dat nog beter.
 • Vaak willen mensen bloemen versturen om iemand een spoedig herstel te wensen in een ziekenhuis, maar dit kan lastig zijn. Niet alle ziekenhuisafdelingen accepteren bloemen – en sommige ziekenhuizen aanvaarden helemaal geen beterschap bloemen.
 • Wij adviseren dat u bij een ziekenhuis navraagt voordat u een bestelling plaatst. Er is een vakje bij betaling dat u aan kunt vinken indien de bestelling voor een ziekenhuis is, zodat de bezorgers weten dat een ziekenhuis betreft en zijn zeer specifiek kunnen zijn als het ziekenhuis voorheen levering geweigerd heeft.
 • Het is vrij makkelijk om bij een ziekenhuis na te vragen of ze beterschap bloemen accepteren door ze te bellen, of dit op de website te controleren. Veel ziekenhuizen hebben hun regeling betreffende bloemen op internet geplaatst en u kunt vaak zien precies welke afdeling wel of niet bloemen accepteert. U moet hiervoor wel weten op welke afdeling de patiënt ligt.
 • Veel ziekenhuizen hebben eigen vazen voor beterschap bloemen, waardoor het aan te raden is geen vaas aan uw bestelling toe te voegen (soms worden vazen niet geaccepteerd, zelfs wanneer de bloemen dat wel zijn). Het is het best om dit bij het ziekenhuis na te vragen, of om onze vriendelijke klantenservice raad te plegen.

Een geschenkmand

Hoewel florale arrangementen altijd een juiste touch geven, beteschapsgeschenken stoppen niet bij bloemen. Stuur een geschenkmand met een groot variëteit items die ontworpen zijn om ieders dag op te vrolijken. Beterschapsballonnen met een boodschap, fruitmanden die extra vitaminen brengen in iemands dieet en snoep die elke zoetekauw zal bekoren… allemaal geschenken die ervoor zullen zorgen dat iemand zo weer op been is. Je kan zelfs chocolade laten bezorgen zodat ze echt eens zot kunnen doen. Bekijk ook onze suggesties voor Condoleance of bloemen cadeau geven bij geboorte

Of kies jij voor een plantje?

Laat je liever een plant bezorgen om jouw wensen over te brengen? Dan kunnen wij hier ook helpen. Planten zijn veelal gemakkelijker om te onderhouden wanneer je ziek bent. Via onze aanbieders vind je een grote variëteit weelderige, natuurlijk opties, waaronder bamboeplanten en palmbonen die elk huis op ziekenhuiskamer zal opvrolijken. Geschenken om iemand beterschap te wensen voor mannen geeft u opties voor de man die aan het herstellen is in jouw leven. Een beer laten bezorgen om iemand veel beterschap te wensen is dan weer een garantie op een glimlach.

Verzet de gedachten van de persoon die afziet of ziek is door een beterschap cadeau te laten bezorgen gevuld met hun favoriete zaken. Wanneer je er niet bij kunt zijn om jouw steun te betuigen, stuur dan een cadeau door een simpele klik op een knop. En met levering op dezelfde dag kan je jezelf ervan vergewissen dat de ontvangers heel snel zullen weten dat je hen steunt op de momenten waarop ze dit het meest nodig hebben.