euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Bloemen bezorgen Beemster

Gemakkelijk en snel bloemen bezorgen in Beemster? Een schitterend boeket met o.a. een phlox en gerbera voor een jarige job of gewoon om aan jezelf cadeau te doen? Leuk om te geven, en leuk om te krijgen! Op deze website bekijk je professionele bloemenverkopers die bij jou aan huis bezorgen. Weet je nog niet wat je moet bestellen? Gebruik dan onze keuzehulp.

  • Een boeket is is een topcadeau voor bijna elke gelegenheid.
  • De aangename geur en de bonte kleuren maken iedereen vrolijk.
  • Online bloemen bestellen bij webwinkels als Tofboeket.nl en bij je thuis laten leveren is vandaag de dag heel normaal.
  • Grote voordelen zijn: het scheelt veel tijd en gedoe, een gevarieerd assortiment, hoge kwaliteit en bezorging op dezelfde dag.
  • Een goedkoop bloemetje versturen in Beemster laat je al doen vanaf €13,75
Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Voordelen van bloemen bestellen in Beemster

Staat er bij jou altijd een mooi bloemetje op de schouw? Of wil je iemand verrassen met een bosje met een bouvardia of ranonkel voor een geboren baby? Je regelt dat binnen enkele minuten zonder problemen via de bloemenspeciaalzaak. De online bloemen aanbieder rekent met concurrerende prijzen, zeven dagen vaasgarantie en een enorm aanbod met artikelen zoals een goudsbloem & oranjebloesem. Bovendien hoef je niet meer naar de winkel toe: jouw boeket wordt netjes bij jou thuis- of bij iemand anders – bezorgd. Bijgaand tref je de bekendste positieve aspecten van online bloemen bestellen in Beemster.

  1. Lage prijzen: bij de online bloemenwinkel berekenen ze gemiddeld gezien gunstigere prijzen dan de bloemenwinkel in de buurt.
  2. Breed aanbod: je kunt zoeken binnen veel verschillende boeketten in diverse segmenten (kleur, geur, afmeting etc.) voor elk seizoen van het jaar.
  3. Verse bezorgservice: vaak dezelfde dag al geleverd door lokale bloemist.
  4. Comfortabel: 24/7 per dag bestellen vanuit je luie stoel.
  5. 7-dagen versgarantie: bloemen worden zo snel mogelijk vanaf de kweker verstuurd.

Bloemen dezelfde dag in huis
Zoek je opties voor vandaag de goedkoopste bloemen laten bezorgen in Beemster? Dat is zeker een optie. Middels online bloemenzaken zoals Euroflorist, Fleurop en Topbloemen bestel je bij kleinschalige bloemisten met spoedbezorging. Geef jij de bestelling door voor 14:00? Een plaatselijke bloemenwinkel zal dan zelf snel de bezorging doen. Levering op zaterdag, zondag en levering in de avond is in veel gevallen ook mogelijk.

De mooiste bloemen bezorgen in Beemster

Bekijk bloemisten en maak een keuze uit het assortiment

Het gemak van boeketten versturen

Een bosje bloemen voor een geslaagde of voor iemand die geslaagd is: er zijn veel redenen te bedenken om een bos cadeau te doen. Bij de online leveranciers vind je een grote selectie boeketten in diverse maten en prijssegmenten. Standaard schikken ze met snijbloemen van het seizoen. In de keuzehulp hieronder bekijk je uitgebreide informatie. Op onze website lees je ook extra informatie over Fleurop bloemen.

Rozen in Beemster bezorgen

De roos is de absolute keizerin onder de bloemen. Elk model en kleur heeft een speciale betekenis. Rode rozen zijn bedoeld voor liefde: eigenlijk het ultieme cadeau voor je geliefde. Witte rozen bestel je voor zuiverheid en liefdeen zien we zowel terug op uitvaarten als bruiloften.

  • Uiteenlopende betekenissen: oranje staat voor verlangen en passie.
  • Aanbod van rode, witte, lavendel, gele, roze of gemengde rozen en ook de pioenroos.
  • Een bos rozen koop je al voor €22,25.

Vrolijke tulpen bestellen Beemster

Tussen januari en mei bloeien de mooiste Hollandse tulpen. In het voorjaar bestel je de mooiste tulpen, ook als boeket. Tulpen zijn beschikbaar in vrijwel alle kleuren en zijn leuk om te krijgen maar ook om te geven. Geel staat voor plezier en blijheid en roze staat voor zachtheid.

  • Een tulp is een oer Hollandse bloem.
  • Te bestellen in meerdere kleuren en als droogbloemen.
  • Een setje tulpen is er al voor €14,50.

Stijlvolle veldboeketten

Veldboeketten zijn voor veel mensen een geschikte optie. Een plukboeket is een toegankelijk bosje met allerlei soorten bloemen. Je krijgt het gevoel alsof je zelf door het veld gelopen hebt en ze bij elkaar geplukt hebt. Ze worden gemaakt van onder andere de madeliefje, anjer en kamperfoelie.

  • Het wildboeket kom je tegenwoordig steeds meer tegen.
  • Alsof het zo uit een weiland komt.
  • Een mooi veldboeket in Beemster bezorgen begint vanaf zo’n €18,00.

Laat vandaag de bloemen nog versturen!

Bestel vanmiddag voor 14:00 en je hebt het dezelfde dag in huis

Brievenbusbloemen: een cadeau per post versturen

Het versturen van bloemen door de brievenbus is een leuke en innovatieve manier. De bloemen worden in een doosje verpakt die de bezorger gewoon in de bus kan doen. Je hoeft daardoor minder verzendkosten te betalen. Daarbij is het dus niet nodig dat de geadresseerde thuis is. Mede door het speciale beschermfolie blijven de bloemen extra lang vers.

  • Perfect om iemand te feliciteren, te bedanken of geluk te wensen.
  • Stuur je persoonlijke boodschap mee met een mooi kaartje.
  • Bloemen per post versturen naar Beemster is al mogelijk vanaf €15,40.

Hoe zit het met droogbloemen?

Droogbloemen zijn weer helemaal in. Ze zijn innovatief, milieuvriendelijk, je hoeft ze niet te verzorgen en je bent niet afhankelijk van de seizoenen. Omdat ze een lange levensduur hebben kan je ook nog eens flink besparen. Eventueel kun je dit ook zelf thuis maken.

  • Een hippe en duurzame keuze.
  • Van gedroogde craspedia tot pampasgras.
  • Droogbloemen zijn al te koop voor €14,60.

Assortiment kunstbloemen

De zijden bloemen blijven erg in trek en kun je bijna niet onderscheiden van verse producten. Nepbloemen hebben veel voordelen. Je hoeft niet elke week verse bloemen te kopen, je hoeft ze alleen af en toe af te stoffen en het is ook het einde van vieze geurtjes in huis.

  • Het hele jaar door mooie kleurrijke bloemen.
  • Je hoeft ze niet echt te onderhouden.
  • Een kunstboeket kan je al bestellen voor €65,00.

Bloemenwinkels in Beemster zoeken (april 2024)

Wil je jouw favoriete boeket liever eerst in het echt zien? Ga dan eens op bezoek bij de regionale bloemenspeciaalzaak in de gemeente Beemster. Je kunt ze dan zelf ruiken en zien, direct laten verpakken en je wordt geholpen door een erkende bloemist. In de tabel hieronder verstrekken wij adres- en contactgegevens van bloemenwinkels in jouw eigen omgeving. Via onze website zoek je ook naar een bloemist in Purmerend, Aalsmeer, Uithoorn, Gooise Meren en Weesp.

ℹ️ Nog geen bloemisten gevonden!
Jouw bloemist aanmelden? Klik hier om een nieuwe bloemist in deze regio toe te voegen

Een bloemetje versturen naar Beemster?

Doorzoek de mooiste seizoensboeketten met extra cadeaus en kaartjes

Bruidsboeket in Beemster bezorgen

Het dragen van een trouwboeket is een fleurige traditie. Het is essentieel dat de stijl, kleuren en vormen worden afgestemd op het seizoen, thema en natuurlijk de jurk. Denk dus eerst na over de trouwjurk en het thema van het huwelijksfeest en kijk daarna pas naar het bruidsboeket, corsages en andere bloemstukken. Ga eens langs bij een lokale bloemist om jouw wensen door te spreken.

Huwelijksbloemen versturen
Wil jij een recent getrouwd paar van harte feliciteren met hun trouwdag? Een speciaal boeket met bloemen voor een bruiloft zoals tulpen, rozen of lelies is altijd passend. Je kunt dit eenvoudig – zodra ze terug zijn van de huwelijksreis – bij hen thuis afleveren. De trouwbloemen kan je ook geven bij een huwelijksjubileum.

Rouwboeket Beemster versturen

Het rouwboeket is een schitterende manier om afscheid te nemen van de overledene. Over het algemeen spreken we van een liggend eenzijdig boeket die op of bij de kist wordt geplaatst. Een rouwboeket wordt kort voor de plechtigheid gemaakt zodat de versheid gegarandeerd blijft. Een rouwstuk is verwerkt in steekschuim (oasis). Daardoor bevochtig je het rouwwerk automatisch en zal het minder snel verwelken.

Rouwbloemen sturen naar de nabestaanden
Wil je een boeket of condoleance bloemen versturen om je liefde over te brengen? Het is gangbaar dat de bos wordt geleverd op het vermelde adres op de rouwkaart. Dit kan een huisadres zijn, maar af en toe komt het voor dat dit bij een kerk, uitvaart- of zalencentrum is. De uitvaartbegeleider zal dan zorg dragen dat het rouwwerk wordt meegenomen naar de plechtigheid. Af en toe geeft de familie in de rouwkaart aan welke kleuren of modellen bloemen de overledene erg mooi vond.

Zoek op thema en gelegenheid

  • Moederdag: laat blijken hoeveel je van je moeder houdt!
  • Vaderdag: laat het bezorgen op de 3e zondag van juni.
  • Verjaardag: van rode rozen tot gekleurde gerbera’s.
  • Beterschap: laat de zieke weten dat je aan hem of haar denkt.
  • Geboorte: een mooie bos bloemen met een passend cadeau.
  • Liefde / Valentijnsbloemen: de mooiste rozen en boeketten bezorgd op 14 februari.
  • Secretaressedag / personeel: iedere medewerker verdient wat extra aandacht.
  • Nieuwe woning / verhuizen: kies een bosje dat pas bij het nieuwe interieur.
  • Seizoensbloemen: de mooiste snijbloemen in de zomer, herfst, winter en voorjaar (lente).
  • Feestdagen: bijvoorbeeld voor Pinksteren, Hemelvaartsdag, Pasen, Koningsdag, Nieuwjaarsdag, Bevrijdingsdag.

De werking van het bloemenabonnement Beemster

Wil jij iedere week een fris boeket in de woning zetten? Dan is zo’n betaalbaar boeket abonnement een handige oplossing. Met dit abonnement ontvang je op zelfgekozen momenten heel goedkoop verse nieuwe bloemen aan huis. Jij kan zelf het budget kiezen de stijl en het aantal levermomenten. Elke week een vers bloemstuk in de ontvangstruimte of op de vergadertafel? Deze speciale zakelijke bloemen abonnementen zijn ook interessant. Bekijk ook andere details over Bloemen voor Vriendschap.

  • Altijd verse seizoensbloemen in huis.
  • Bepaal zelf waar en wanneer je een bestelling wilt ontvangen.
  • De tarieven zijn gunstiger voor abonnees.
  • Tevens te bestellen met vaas en/of accessoires.
  • Ook leuk om als cadeau te geven.
bloemen-bezorgen-beemster-1463

Soorten bloemen

  • Rozen: losse rode rozen of een bos met stijlvolle luxe rozen.
  • Tulpen: een oer-Hollandse bloem in veel kleuren verkrijgbaar.
  • Gerbera’s: met felle kleuren en een prachtig zwart of groen hart.
  • Lelies: het symbool voor vrouwelijkheid, liefde en zuiverheid.
  • Chrysanten: een van de meest gebruikte snijbloemen ter wereld.
  • Anjer: in Ierland staat de anjer symbool voor St. Patricks Day.
  • Narcis: staat voor het voorjaar en symboliseert een nieuw begin.
  • Zonnebloem: wanneer je jouw waardering voor iemand wil uitspreken.
  • Leeuwenbek: een vaste tuinplant die bloemisten soms in gemengde boeketten stoppen.
  • Eustoma / Lisianthus: komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika.
  • Gladiolen: staat voor kracht, overwinning en trots.
  • Hortensia’s: mooie volle bloem met Aziatische en Zuid-Amerikaanse roots.
  • Orchidee: hebben veel water nodig wanneer ze op de vaas staan.
  • Alternatieven: Irissen, Calla, Ranonkel, Prachtlelie, Dahlia en Goudsbloem, Engels gras, Amaryllis, Zonneoog, Klaver of Bouvardia, Sneeuwbal, Hyacint, Anthurium, Incalelie.

Veelgestelde vragen over bloemen en boeketten bestellen

Wat betaal ik voor bloemen aan huis in Beemster bezorgen?
Een mooi bosje met bloemen sturen kost circa €17,00 in april 2024. Ook betaal je +/- €5,10 aan de bezorger en €6,60 voor een vaas. Een mooie kaart met tekst kost ongeveer €1,30. Je kunt ook nog cadeaus toevoegen zoals: fruitmand, chocolade, cadeaubon, knuffelbeer, wijn, ballon.

Wat houdt de vaasgarantie in?
De meeste bloemisten in Noord-Holland kennen een vaasgarantie tot wel 7/8 dagen. Dit betekent dat je minimaal 7 dagen moet kunnen genieten van de bloemen. Wanneer ze binnen een paar dagen doodgaan, bel dan even met de bloemist om een nieuw boeket te regelen. Door voldoende vers water te geven heb je een lange tijd plezier van de snijbloemen.

Hoe moet ik mijn bloemen verzorgen?
Kies altijd een schone vaas (met de juiste afmeting). Kies – afhankelijk van de bloemen – voor koud, lauw of warm water en een zakje snijbloemenvoedsel. Snijd de bloemen op de juiste hoogte schuin af met een scherp mes zodat het water goed opgenomen kan worden. Zet ze niet vol in de zon en en kies voor een plek zonder tocht. Zet ze ook niet bij etenswaren. Ververs het water om de 3 dagen zodat je er minimaal een week van kunt genieten.

Zijn er mogelijkheden voor bloemen afhalen in Beemster?
Heb je op het laatste moment een vers boeket nodig? Geen probleem, je kunt ook zelf bloemen in Beemster kopen bij Fleurop of vind een regionale bloemenverkoper (bijvoorbeeld in Zuid en Noord), kies een van de boeketten en jij mag deze bestelling vaak binnen een uur al ophalen. Je kan zelfs een handgeschreven kaartje toevoegen en daarmee de ontvanger te vertellen van wie het bosje komt. Ook de lokale SPAR, ALDI, JUMBO, PLUS, LIDL, Albert Heijn hebben een uitstekend assortiment te bieden.

Hoeveel tijd neemt bloemen versturen in beslag?
Bij steeds meer leveranciers kan dit binnen dezelfde dag. Lever de bestelling dan wel op tijd aan (voor 14:00). In heel bijzondere gevallen is er ook nog spoedlevering. Voor deze extra service betaal je een kleine toelage. een last-minute weekendlevering, op zaterdag of zondag, wordt ook vaak tegen meerprijs aangeboden. De precieze kosten en voorwaarden verschillen uiteraard per bloemenwinkel.

Bloemen zakelijk versturen, hoe werkt dat?
Op kantoor boeketten bezorgen in Beemster geeft medewerkers een fijn gevoel. Is er iemand 10 jaar in dienst? Een succesvolle periode afgesloten? Spreek je waardering uit met bloemen of met een kleurrijk relatiegeschenk. Je bestelt veilig en snel op rekening met een factuur.


Alle plaatsen in deze gemeente

Plaats een reactie