fleurop-logo
greetz logo
euroflorist logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis

Fleurop

Fleurop.nl is voor bedrijfsadres en postadres gevestigd in Veenendaal. Het is een webshop waar u veel bloemen kunt bestellen. Er zijn diverse mogelijkheden van een klein boeket, tot een groot boeket met een knuffel of een bonbon erbij. De website is al enige tijd online en krijgt iedere dag veel bezoekers die gebruik maken van het wereldwijde netwerk van Fleurop.nl waar bloemen bezorgd kunnen worden.

Bloemen bestellen bij Fleurop

Op de website van Fleurop Interflora kunt u online direct bloemen bestellen. Het eerste wat u kunt doen is in de linkerzijde van het menu kijken en hier bekijken wat de mogelijkheden zijn, want deze zijn enorm. Om te beginnen kunt u denken aan gewoon bloemen bestellen, bijvoorbeeld rozen, een zomer boeket, bloemen als cadeau voor bijvoorbeeld een examen, luxe boeketten, brievenbusbloemen of bloemen voor een begrafenis. Het is bij Fleurop.nl allemaal mogelijk, maar u kunt ook denken aan speciale bestellingen. Hierbij kunt u denken aan bloemen met knuffels, bloemen met bonbons, een bruidsboeket, planten, een wijnboeket, een cadeau voor de geboorte, de nationale bloemenbon en noem het allemaal maar op.

Betaalmogelijkheden
De betaalmogelijkheden bij Fleurop.nl zijn veilig en vertrouwd. U kunt hierbij denken aan de volgende betaalmogelijkheden: op rekening, iDeal, PayPal en de creditcard. De keuze die u maakt om te betalen staat vrij, u heeft alle mogelijkheden om zelf aan te geven hoe dat u de betaling wilt doen.

Bloemen laten bezorgen door Fleurop

Het is mogelijk om bloemen te laten bezorgen in het buitenland. Het zou zomaar kunnen dat u familie in het buitenland heeft wonen die u graag met de verjaardag wilt voorzien van een leuk boeket bloemen. U kunt op de website onder specials bestellen klikken op buitenland en dan kunt u zelf een land kiezen waar dat u het boeket wilt laten bezorgen. Als uw land er niet tussen staat dan kunt u contact opnemen met de orderafdeling en wordt er gekeken wat er gedaan kan worden.

Bloemen bezorgen
De bloemen die u gaat bestellen worden door Fleurop Interflora bezorgd. Dit wordt gedaan in meer dan 135 landen, wereldwijd. Een groot voordeel van Fleurop.nl is dat u bij alle bestellingen zeven dagen vaasgarantie krijgt en hierbij geldt ook, vandaag besteld voor 12.00 uur, vandaag bezorgd! Er is een groot netwerk wereldwijd dat de bestelling in orde kan maken. Bekijk ook onze ervaringen met Topbloemen.nl en bedrijfsinformatie over Boeketcadeau.