euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Bloemen bezorgen Opende

Eenvoudig en snel bloemen bezorgen in Opende? Een vol boeket met o.a. een lelietje-van-dalen en clematis om iemand succes te wensen of om jouw woning mee te te decoreren? Iedereen houdt er toch van? Op deze website tref je online bloemen webshops die ook bezorgen in jouw woonplaats. Ook helpen we jou bij het kiezen van de mooiste boeketten.

  • Een bos bloemen is is altijd een goed cadeau.
  • De heerlijke geur en de schitterende kleuren zorgen voor een positief gevoel.
  • Via internet bloemen bestellen bij specialisten als Debloemist.nl en thuis laten bezorgen doen steeds meer Nederlanders.
  • Grote voordelen zijn: snel en eenvoudig bestellen, altijd de mooiste seizoensboeketten, ze worden direct vanuit de kweker verstuurd en soms al dezelfde dag aan huis geleverd.
  • Een goedkoop bloemetje versturen in Opende laat je al doen vanaf €12,25
Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

De mooiste bloemen bestellen in Opende

Verdien jij wel weer een kleurrijk bosje bloemen in de woonkamer? Of wil je iemand opfleuren met een bosje met een euphorbia of madeliefje voor een betonparty? Een luxe boeket bestel jij veilig en snel via de bloemenspeciaalzaak. De online bloemenspeciaalzaak staat bekend om betaalbare prijzen, meer dan 7 dagen bloeigarantie en een gevarieerd assortiment met o.a. een gerbera en nutan. Daarnaast kan je het allemaal 24/7 regelen: jouw bloemetje wordt professioneel geleverd op elke adres. In de bijgaande opsomming check je de relevante pluspunten van online bloemen bestellen in Opende.

  1. Eerlijke prijzen: bij de internet-bloemenzaak vind je doorgaans aantrekkelijke prijzen i.v.m. de bloemenwinkel in de buurt.
  2. Groot aanbod: je kunt filteren binnen onnoemelijk veel boeketten in veel groottes, types en kleuren voor ieder moment.
  3. Professionele bezorging: voor 14:00 besteld is de volgende dag in huis.
  4. Openingstijden: waar en wanneer je wilt online bloemen kopen.
  5. Zeven-dagen vaasgarantie: zonder omwegen naar de ontvanger verstuurd.

Bloemen dezelfde dag bezorgen
Zoek je opties voor vandaag de goedkoopste bloemen laten bezorgen in Opende? Hou dan rekening met de tijd. Middels online bloemisten zoals Topbloemen, Fleurop en Euroflorist bestel je bij plaatselijke bloemenshops waardoor je niet lang hoeft te wachten op jouw bestelling. Plaats jij de bestelling voor 14:00? De lokale bloemenspeciaalzaak bezorgt het boeket dan nog dezelfde dag. Weekendbezorging op zaterdag en zondag en in de (late) avond behoort ook tot de opties.

De kleurrijkste bloemen bezorgen in Opende

Vergelijk bloemenwinkels en misschien heb je jouw bloemetje vandaag al in huis.

Voor elke moment boeketten versturen

Een bosje bloemen voor de verjaardag van jouw grote liefde of om sterkte te wensen: een mooi bos is een gewild cadeau. Bij de internet-bloemist scoor je een ruime variatie van boeketten in verschillende kleuren en prijsklassen. Altijd met verschillende snijbloemen van het seizoen. In onze keuzehulp bieden wij uitgebreide informatie. Op ons portaal lees je ook extra informatie over Topbloemen.nl bloemen.

Rozen in Opende bezorgen

De roos is een van de meest verkochte bloemen. Elk aantal en elke kleur past bij een ander moment. Rode rozen bestel je voor de romantiek en liefde: een aanrader met Valentijnsdag. Witte rozen zijn bedoeld voor loyaliteit en onschulden zie je vaak terug op bruiloften.

  • In talloze kleuren verkrijgbaar: rood staat voor liefde en respect.
  • Keuze uit oranje, witte, roze, gele, rode of gemengde rozen en ook de pioenroos.
  • Zo’n boeket met rozen begint bij €20,50.

Verse tulpen bestellen Opende

Het tulpenseizoen loopt van januari tot en met april. In die periode koop je de allermooiste tulpen online. Tulpen zijn verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en zijn een aanwinst voor ieder interieur. Geel staat voor zonneschijn en warmte en paars betekent rust en spiritualiteit.

  • De tulp heeft Nederland beroemd gemaakt.
  • Te bestellen in een rijk palet aan kleuren en als droogbloemen.
  • Een boeket met tulpen is er al vanaf €19,50.

Veldboeketten, alsof ze net geplukt zijn

Het veldboeket is iets dat we in veel woningen terugvinden. Een plukboeket is een vrolijk bosje bloemen met een mix van allerlei soorten en kleuren bloemen. Het ziet er uit alsof je net geoogste bloemen in handen hebt. Het assortiment bestaat o.a. uit de lelie-van-dalen, camelia en tulp.

  • Een wildboeket op de vaas is een genot om naar te kijken.
  • Maximale versheid door recent geoogste snijbloemen.
  • Een speels veldboeket in Opende bezorgen begint vanaf zo’n €22,50.

Vandaag bloemen versturen?

Bestel voor 14:00 en laat jouw bloemetje vandaag bezorgen

Alles over brievenbusbloemen

Het sturen van bloemen door de brievenbus is een heel leuke manier om iemand te verrassen. De bloemen worden in een doos verstuurd die de bezorger gewoon in de bus kan doen. Je bespaart dus ook nog eens op de verzending. Tevens is het niet noodzakelijk voor de bewoners om thuis te zijn. Via het gepatenteerde folie krijgen de bloemen voldoende vocht en zuurstof om in leven te blijven.

  • De leukste manier om iemand te verrassen.
  • Voeg eventueel een leuke persoonlijk kaartje toe.
  • Bloemen per post versturen naar Opende begint vanaf €14,10.

Hoe zit het met droogbloemen?

Droogbloemen zijn de trend van 2024. Ze zijn stijlvol, ecologisch, water en voeding zijn niet nodig en je kan ze kopen wanneer je maar wilt. Gezien het feit dat ze voor een lange tijd te gebruiken zijn bespaar je jaarlijks heel wat geld. Je kunt jouw verse bloemen ook zelf drogen.

  • Ook zeer geschikt voor huishoudens met huisdieren.
  • Van gedroogde hortensia’s tot pampasgras- en pluimen.
  • Droogbloemen beginnen bij zo’n €14,95.

Aanbod kunstbloemen

Zijden bloemen zijn nog altijd erg populair en hebben een realistische look. Nepbloemen hebben nogal wat voordelen. Je hoeft niet voortdurend verse bloemen te kopen, je hoeft ze alleen af en toe af te stoffen en het is perfect als je last hebt van allergieën.

  • Het hele jaar door mooie kleurrijke bloemen.
  • Een duurzame keuze.
  • Een kunstboeket kan je al bestellen voor €60,00.

Bloemenwinkels in Opende opzoeken (mei 2024)

Wil je planten en bloemen liever eerst in het echt zien? Ga dan naar een plaatselijke bloemenspeciaalzaak in de gemeente Westerkwartier. Daar kun je de bloemetjes vasthouden, direct in laten pakken en je krijgt advies van een vakkundig bloemist. In de lijst hieronder tref je adres- en contactgegevens van bloemenwinkels bij jou uit de buurt. Op ons portaal vind je ook bloemisten in Kornhorn, Doezum, Sebaldeburen, Grootegast en Munnekezijl.

ℹ️ Nog geen bloemisten gevonden!
Jouw bloemist aanmelden? Klik hier om een nieuwe bloemist in deze regio toe te voegen

Bos bloemen versturen naar Opende?

Vind de mooiste boeketten en voeg er een persoonlijke boodschap aan toe

Bruidsboeket in Opende bezorgen

Het trouwboeket is een erg belangrijk accessoire op de trouwdag. Het is cruciaal dat de kleuren van de bloemen in lijn zijn met de rest van de dag. Bepaal dus eerst de trouwjurk en het thema van de bruiloft en ga pas dan aan de slag met het bruidsboeket, corsages en andere bloemstukken. Ga eens langs bij een lokale bloemist om de mogelijkheden door te spreken.

Huwelijksbloemen versturen
Wil jij een koppel dat het huwelijksbootje instapt jouw felicitaties aanbieden? Een rijk boeket met bloemen voor een bruiloft zoals tulpen, rozen of lelies is een heel mooi gebaar. Je kunt dit dan gewoon bij hun nieuwe woning bezorgen. Voor een huwelijksjubileum kan er gekozen worden uit veel soorten, kleuren en maten trouwbloemen.

Rouwboeket Opende sturen

Een rouwboeket is een geschikte manier om je liefde en gevoelens een plek te kunnen geven. Meestal wordt er gekozen voor een liggend model die naast de kist kan worden gepositioneerd. Het rouwboeket wordt vlak voor de afscheidsceremonie bezorgd omdat het geen water meer opneemt. Een rouwstuk wordt vervaardigd op een basis van steekschuim. Door deze techniek bevochtig je het rouwwerk automatisch en zal het minder snel verwelken.

Welke rouwbloemen sturen naar nabestaanden
Wil je een bloemstuk of condoleance bloemen laten bezorgen om je steun te betuigen? Het is normaal dat je dit stuurt naar het adres dat vaak wordt vermeld op de rouwadvertentie. Soms is dit een woonadres, maar dat kan ook bij een uitvaartcentrum of kerkelijk gebouw zijn. De uitvaartondernemer zal dan zorg dragen dat het rouwwerk wordt meegenomen naar de plechtigheid. Af en toe staat op een rouwkaart vermeld welke kleuren of modellen bloemen de overledene had bedacht.

Thema’s en gelegenheden

  • Moederdag: zet je moeder even lekker in het zonnetje!
  • Vaderdag: een luxe bos als dank voor je vader.
  • Verjaardag: laat een vrolijk boeket bezorgen bij het feestbeest.
  • Beterschap: wat vrolijkt er nu meer op dan een bos verse bloemen?
  • Geboorte: een blauwe of roze bos bloemen voor de ouders.
  • Liefde / Valentijnsbloemen: een volle bos rode rozen of kies zijn/haar favoriete bloemen.
  • Secretaressedag / personeel: elke persoonlijke secretaresse houdt van bloemetjes.
  • Nieuwe woning / verhuizen: elk nieuwe huis verdient wat kleur en frisheid.
  • Seizoensbloemen: geniet van de mooiste snijbloemen in de winter, het voorjaar (lente), zomer en de herfst (najaar).
  • Feestdagen: uniek voor Hemelvaartsdag, Koningsdag, Nieuwjaarsdag, Pasen, Kerst, Pinksteren.

Bloemenabonnement Opende

Wil jij elke week een vrolijk boeket in huis hebben? Dan is het nieuwe boeketten abonnement niet onverstandig. Wanneer je dat activeert ontvang je wekelijks of maandelijks heel goedkoop luxe en kleurrijke bloemen aan huis. Je bepaalt zelf jouw budget en je kunt jouw abonnement ook zo weer opzeggen. Elke 2 weken een representatief bloemstuk bij de receptie of in de eetruimte? Deze speciale zakelijke bloemen abonnementen kunnen veel tijd besparen. Klik nu verder naar de pagina over BloomPost boeketten.

  • Je hebt altijd een vers bloemetje in huis die past bij het seizoen.
  • Levering op een vaste dag in de week.
  • Op de lange termijn een stuk voordeliger.
  • Ook mogelijk om een vaas bij te bestellen.
  • Een perfecte cadeautip.
bloemen-bezorgen-opende-9865

Bekijk de soorten bloemen

  • Rozen: staan voor passie, gezelligheid en plezier.
  • Tulpen: geschikt voor de mooiste voorjaarsboeketten.
  • Gerbera’s: staat voor onschuld en puurheid.
  • Lelies: wordt gezien als het symbool voor de schoonheid van de natuur.
  • Chrysanten: staat voor geluk, trouw, eerlijkheid en vriendschap.
  • Anjer: in Ierland staat de anjer symbool voor St. Patricks Day.
  • Narcis: staat voor het voorjaar en symboliseert een nieuw begin.
  • Zonnebloem: los op de vaas of in een kleurrijk boeket.
  • Leeuwenbek: het ultieme cadeau voor iemand die je jouw diepste geheimen toevertrouwt.
  • Lisianthus (Eustoma): een veel gekozen bloem voor een wildboeket.
  • Gladiolen: bekend van de Nijmeegse Vierdaagse.
  • Hortensia’s: gedroogde hortensia zijn geschikt om mee te decoreren.
  • Orchidee: symbool voor liefde, charme, aanhankelijkheid.
  • Alternatieven: Prachtlelie, Ranonkel, Dahlia, Calla, Irissen en Ridderspoor, Amaryllis, Goudsbloem, Engels gras, Zonneoog of Sneeuwbal, Incalelie, Freesia, Bouvardia, Anthurium.

Veelgestelde vragen over online bestellen

Welke tarieven hanteren bloemisten voor bloemen aan huis in Opende bezorgen?
Een doorsnee boeket sturen kost zo’n €16,70 in mei 2024. Daarbij betaal je zo’n €4,30 aan verzendkosten en €7,60 als je ook een vaas wilt bijbestellen. Een wenskaart met tekst kost plusminus €1,10. Optioneel zijn er nog extra cadeaus als chocolade, wijn, fruitmand, knuffelbeer, bonbons, ballon.

Heb ik recht op vaasgarantie?
De grote bloemisten in Groningen werken met een zeven dagen versgarantie. Je hebt dus de garantie dat de bloemen minimaal een week vers op de vaas staan. Wanneer ze binnen een paar dagen doodgaan, bel dan even met de bloemist om een nieuw boeket te regelen. Met behulp van meegeleverde verzorgingstips heb je een lange tijd plezier van de snijbloemen.

Hoe moet ik mijn bloemen verzorgen?
Zet bloemen altijd in een schone en geschikte vaas. Vul de vaas voor de helft met (lauw) kraanwater en voeg het bloemenvoedsel toe aan het water. Snijd minimaal 1 cm van de steel schuin af met een scherp mesje. Zet ze nooit in de volle zon en zet ze niet op de tocht. Zet de vaas ook niet naast een fruitmand. Probeer elke 3 dagen het water te verschonen zodat de bloemen langer goed blijven.

Bij welke winkels kan ik bloemen afhalen in Opende?
Heb je heel spontaan een bosje nodig? Ga in dat geval voor bloemen in Opende kopen bij Fleurop of vind een erkende bloemenverkoper (bijvoorbeeld in Grootegast, Lutjegast, Opende, Oldekerk), kies een van de boeketten en jij mag deze bestelling dezelfde dag al ophalen. In de winkel vind je ook een assortiment kaartjes om op die manier iemand dezelfde dag nog een mooie verrassing aanbieden. Ook supermarkten als COOP, JUMBO, SPAR, ALDI, Albert Heijn, PLUS bieden vaak leuke seizoensboeketten.

Bloemen versturen, hoe lang duurt dat?
Bij veel online bloemisten kan dit nog dezelfde dag. Er geldt wel een uiterlijke besteltijd, vaak rond 14:00. Een spoedlevering is ook mogelijk. Voor dit stukje extra service moet je wel een toeslag betalen. een last-minute weekendlevering(zondag/zaterdag) wordt ook vaak tegen meerprijs aangeboden. Kosten en voorwaarden variëren natuurlijk per bloemenwinkel.

Kan ik ook zakelijk bloemen versturen?
Op kantoor boeketten bezorgen in Opende wordt heel positief ontvangen. Is een medewerker papa of mama geworden? Een grote nieuwe klant? Vier het met bloemen of aan de hand van mooie relatiegeschenken. Als bedrijf krijg je de optie om op rekening te betalen en ontvangt een factuur.

Plaats een reactie