fleurop-logo
greetz logo
euroflorist logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis

Bloompost

Bloemen versturen per post is precies wat Bloompost doet. Je kunt er rozen of tulpen in een kleur van jouw keuze per post laten versturen. De bloemen worden verstuurd met jouw persoonlijke boodschap op een kaartje naar keuze. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een cadeauverpakking te kiezen of een extraatje zoals een bloemensnijder of een vouwvaas toe te voegen. De gepatenteerde folie waarin de bloemen verpakt worden, zorgt er voor dat de bloemen als het ware in slaap vallen. Tot 5 dagen lang kunnen ze zonder water en koeling tijdens hun reis per post. Na bezorging door de brievenbus staan ze nog minimaal 9 dagen op de vaas.

Wat kun je bestellen bij Bloompost?

Het unieke aan Bloompost is het verrassingsaspect, want wie verwacht er nu verse bloemen door de brievenbus? Hierin zijn ze duidelijk anders en onderscheidend van andere online bloemisten. Je laat gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter bij de ontvanger. Het voordeel is dat de verzendkosten laag zijn en dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn.

Je kunt een grote variatie aan producten bestellen op hun website. Wat te denken van de brievenbus bloemen zoals tulpen, rozen of mooie gedroogde producten? Ze hebben hele leuke setjes en accessoires waarmee jij de woonkamer van jezelf, of een vriend of vriendin, flink kan opvrolijken. Ze bieden leuke kaartjes en versieringen als extra opties. Op deze website vind je ook uitgebreide informatie over Boeketwinkel.nl en Bloemen.net.

Hoe werkt de bezorging bij Bloompost?

Naast de bekende brievenbusbloemen, hebben ze ook andere cadeau’s zoals kwaaksets, luchtplantjes en grote boeketten. Je kunt kiezen uit een van de prachtige geurige, kleurige en weelderige boeketten die in een luxe verzenddoos verpakt en verzonden worden. De koerier levert jouw bloemencadeau zelf af. Al vanaf €19,95! Ze verzenden binnen Nederland en door heel Europa.

Het grote voordeel van de droogbloemen van Bloompost is dat de natuurlijk erg lang meegaan. Daarnaast zijn ze beperkt kwetsbaar. Waneer iemand de doos uitpakt en de bloemetjes bekijkt dan zal er gegarandeerd een lach op het gezicht komen. De kwaliteit is ontzettend hoog. Ze verkopen daarnaast ook bollen en zaden. Of wat dacht je van de leuke plantjes en boompjes die je online kunt bestellen?

Thema verpakkingen versturen
Elk jaar zijn er per seizoen speciale boeketten te bestellen. Bijvoorbeeld gericht op de lente, zomer, herfst of winter. Maar ook speciaal voor Pasen, Pinksteren en Kerst natuurlijk. Het versturen van deze vrolijke boeketten gebeurt op grote schaal vanuit hun eigen distributiecentrum. De prijzen van Bloompost zijn marktconform. Al vanaf €12,95 heb je een leuke setje droogbloemen in de winkelwagen liggen. De leverkosten zijn beperkt omdat het geleverd wordt door de brievenbus (slechts €2,95 bezorgkosten).