fleurop-logo
greetz logo
euroflorist logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis

Euroflorist

Sinds 1982 bestaat deze aanbieder al. Ze zijn al meer dan 28 jaar actief en bieden al deze jaren al bloemen aan bloemisten en consumenten. Sinds niet al te lange tijd is het verzenden via het internet ook mogelijk gemaakt. Op de website van Euroflorist.nl kunt u bloemen bestellen. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft het kiezen van bloemen. Allereerst kunt u een keuze maken of dat u bijvoorbeeld een thema wilt kiezen, hierbij kunt u denken aan de zomer, of bijvoorbeeld Vaderdag, moederdag of Valentijn. Per thema zijn er verschillende boeketten verkrijgbaar en heeft u de keuze uit een groot assortiment.

Bloemen bestellen bij Euroflorist

Op de website kunt u eenvoudig bloemen bestellen. Als u snel een bestelling wilt plaatsen kunt u een bos bloemen kiezen die op de homepage van de Euroflorist.nl wordt aangeboden. Als u deze keuze gaat maken dan kunt u meteen klikken op bestel nu en kunt u de bestelling plaatsen en afrekenen. Ook als u een boeket van de maand wilt kiezen bijvoorbeeld, dan klikt u hier op en wordt de bestelling snel verwerkt. Er zijn veel gelegenheden waarvoor u een bloemetje nodig kunt hebben. Als u op gelegenheid klikt dan vindt u alle mogelijkheden die er zijn, te denken aan een bruiloft, geboorte, zomaar, pensioen, het spijt me, geslaagd en noem het allemaal maar op.

Betaalmogelijkheden
Er zijn verschillende betaalmogelijkheden bij deze shop. Er kan gebruik worden gemaakt van de MasterCard, maar ook van VISA en iDeal. Deze betaalmogelijkheden kunnen ook vanuit het buitenland worden toegepast. Bekijk ook onze Fleurop review en informatie over Topbloemen.

Bloemen laten bezorgen door Euroflorist

Het versturen van de bloemen kan gedaan worden in Nederland, maar het kan ook internationaal. Op de website is te zien wat de kosten hiervoor zijn, dit is namelijk per land verschillend. Maar in ieder geval zijn er mogelijkheden om een boeket naar het buitenland te verzenden. Bij het versturen van de bloemen staat ook de 100% tevredenheidsgarantie centraal. De aanbieder doet zijn uiterste best om alles naar 100% tevredenheid te leveren. Dit wordt onder andere gedaan door de 54.000 bloemisten die deel uitmaken van het netwerk om te bezorgen.

Bloemen thuisbezorgen
De bloemen worden door de Euroflorist bezorgd. U kunt zelf aangeven wanneer alles bezorgd moet worden en dan wordt het op de juiste dag bij de juiste persoon bezorgd. De bloemen die in het buitenland bezorgd moeten worden, kunnen verzonden worden aan de hand van het Euroflorist netwerk. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Teleflor International netwerk.