euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Gefeliciteerd bloemen bestellen

Wilt u iemand feliciteren? Bloemen zijn altijd een geschikte manier om uw felicitaties over te brengen. Of iemand nou geslaagd is voor dat ene examen, zijn rijbewijs heeft gehaald, is gepromoveerd of net is verhuisd, een bloemetje is altijd op zijn plaats. Kies bij een van onze partners uit onze kleurige bloemencollectie om deze grote gebeurtenis te vieren.

De mooiste felicitatie boeketten bezorgen

Feliciteren is een werkwoord en wordt in de Van Dale omschreven als ‘iemand geluk toewensen’. Bloemen zijn vaak een passende en ingetogen manier om iemand te feliciteren en daarom ook erg populair. Bijna iedereen waardeert het krijgen van een bloemetje waardoor met een bloemetje de plank zelden mis geslagen wordt. Via de uitgelichte bloemenwinkels hieronder vind je de de mooiste boeketten om iemand te feliciteren.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Bloemen voor iemand die geslaagd is

Het is een hele mooie reden om iemand een cadeau te sturen om iets te vieren. Wat de reden voor deze viering ook is, of het nu gaat om het halen van een examen, het verwachten van een baby of een andere belangrijke aankondiging. Een felicitatie is vaak een spontaan cadeau om blijdschap en trots uit te drukken. Ook als iemand geslaagd is voor zijn/haar schoolexamen of rijbewijs is het leuk om met bloemen te komen.

Bloemen zijn een goed spontaan cadeau, omdat u ze gemakkelijk online kunt bestellen voor levering op dezelfde dag of de volgende dag, wat betekent dat ze niet hoeven te worden gekocht, verpakt en verstuurd in de post. Als u voor 17 uur bestelt, worden ze de volgende dag vaak geleverd (behalve zondag). Het voordeel van het verzenden van bloemen voor felicitaties is dat ze normaal gesproken veel aandacht krijgen.

Er zijn verschillende extra items die u aan een boeket toe kunt voegen, om er voor te zorgen dat de ontvanger een gelegenheid in stijl kan vieren, waaronder ballonnen, kaarten en een fles champagne of prosecco. Wees spontaan en stuur prachtige bloemen om iemand te feliciteren! Verder bieden we op deze website ook de mooiste bloemen voor een nieuwe woning of voor vaderdag.