euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Vaderdag bloemen bestellen

Op de derde zondag van juni wordt er weer Vaderdag gevierd in Nederland. Maar waar komt Vaderdag nu vandaan en waarom doen we ieder jaar ons best om een origineel Vaderdag cadeau voor hem te vinden? Op deze pagina gaan we dieper in op Vaderdag en hopen we u te helpen om een cadeau voor vader te vinden

Oorsprong cadeau voor vaderdag
Vaderdag vindt net zoals Moederdag zijn oorsprong in de V.S, In het begin werd het maar mondjesmaat gevierd en werd er geen cadeau voor vader gekocht. Dit kwam door de traditionele rol verdeling tussen man en vrouw. Zelfs nu nog wordt er door de meeste mensen meer waarde gehecht aan moederdag dan aan Vaderdag. Toch voelen veel mensen zich verplicht om een origineel Vaderdag Cadeau voor hem te kopen, gewoon voor de zekerheid.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Bloemen als origineel vaderdag cadeau

Waar heel veel mensen moeite mee hebben is het uitzoeken van een cadeau voor vader. Van moeder weten ze het meestal wel en bij een vrouw doet een bloemetje het toch altijd wel goed. Toch wordt een bloemetje steeds meer als origineel Vaderdag cadeau voor hem gezien, al was het maar om het feit dat je toch hebt laten zien aan vader gedacht te hebben en moeder heeft er ook plezier van. Met bloemen iemand sterkte wensen of iemand succes wensen met een nieuwe baan? Ook dat is mogelijk!

Cadeau voor vaders
Natuurlijk wil je je vader, je stiefvader of de man die altijd voor je gezorgd heeft een origineel Vaderdag cadeau geven. Via onze partners vind je talloze opties. Zo kunt u een prachtige bos bloemen in combinatie met een lekkere fles wijn als cadeau voor vader kopen, of u koopt een losse fles wijn of bier pakket als cadeau voor hem.

Snel een vaderdag boeket bestellen

Veel mensen hebben deze speciale dag standaard in de agenda staan. Het kan natuurlijk voorkomen dat je het bent vergeten. Dan kun je gelukkig gebruik maken van de snelle bezorgopties van de bloemist. Wanneer je vandaag besteld voor 14:00 uur wordt het bosje vanavond al thuisbezorgd. Ook kun je de bloemen voor je vader bestellen en de bezorging inplannen voor deze specifieke dag. Zo kun je al dagen of weken van te voren het vaderdagboeket kopen.

Maak het extra persoonlijk met een kaartje
Het is voor je vader natuurlijk leuk om een persoonlijk berichtje van je te ontvangen wanneer je niet op visite kunt komen. Via de bloemist kun je een geschreven of gedrukt kaartje laten toevoegen aan de bestelling. Hierop kun je schrijven waarom je jouw vader wilt bedanken, wat hij voor je betekend en waarom je het bloemcadeautje hebt verstuurd.