fleurop-logo
greetz logo
euroflorist logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis

Pensioen boeket bestellen

Wil jij een bloemetje bestellen voor iemand die het bedrijf gaat verlaten? Een medewerker / collega die afscheid gaat nemen? Iemand die een aan baan heeft gekregen? Een jubileum van iemand die 12,5 jaar, 25 jaar of 30 jaar bij de zaak zit? Op deze pagina lees je alles over de mooiste bloemen voor gepensioneerden. Verras iemand met een luxe grote bos vol met kleurrijke taferelen als blijk van waardering.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
fleurop Boeket: €16,95
Losse roos: €2,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Bloemen boeket voor pensioen bestellen

Wanneer je collega met pensioen gaat wil je hem natuurlijk in het zonnetje zetten. Vaak geven alle collega’s gezamenlijk een cadeau voor het vertrekkende personeelslid. Ook een personeelsvereniging en de directie / manager zal met een cadeau komen. Vaak gaat dit samen met enkele bossen bloemen (ook leuk voor de partner van de pensionaris). Deze pensioen bloemen zijn vaak luxe en groot met een bijpassend kaartje waarop een persoonlijk bericht kan worden geschreven. Je kunt er ook voor kiezen om een kaart te kopen en deze bij de bos bloemen te stoppen. Een mooie manier om iemand succes te wensen.

Veel bloemen vervoeren voor de jubilaris
Let op: wanneer de gepensioneerde collega veel bloemen krijgt is dat soms lastig om te vervoeren. Je kunt daarom bloemen op water bestellen. Er wordt dan een zak of vaas meegeleverd. Soms ook in een handig tas met handvatten of touwtjes zodat het eenvoudig te dragen is. Help hem/haar een handje door alles naar de auto te dragen zodat de bloemen niet beschadigen. Bekijk ook de mooiste bloemen voor een verjaardag.

Luxe jubileum boeketten bezorgen

Wanneer iemand een jubileum heeft te vieren is het geven van mooie rozen ook een optie. Je kunt er dan voor kiezen om het aantal jaren dat iemand in dienst is geweest als aantal aan te houden. Is iemand 40 jaar bij de zaak? Geef hem of haar dan een bos met 40 rode, roze of witte rozen. Dat zal zeker in de smaak vallen. Je kunt ook een combinatie maken van verschillende bossen en soorten bloemen. In het voorjaar zijn ook tulpen een leuk alternatief.