euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Verjaardagsboeket bestellen

Op zoek naar het ideale verjaardagscadeau? Via onze uitgelichte bloemenwinkels vind je een geweldige collectie van verse bloemen voor een ideaal verjaardagsboeket! Met de mooiste bloemen helpen we jou deze dag speciaal te maken. Iedereen is maar één keer per jaar jarig, dus verwen diegene met dat een speciaal boeket.

Waarom bloemen op een verjaardag?
In Nederland en België is een verjaardag gelijk aan iemands geboortedatum. In sommige landen is dit echter niet zo en vieren ze iemands verjaardag op de naamdag van de heilige waarnaar diegene is vernoemd. Niet elke cultuur kent dezelfde tradities, maar in Nederland en België gaat een verjaardag gepaard met tradities als slingers, taart, uitdelen en cadeautjes krijgen. En bloemen zijn al jaren favoriet om te geven aan een jarige job of jarig jetje.

Verstuur verjaardag bloemen

Wat voor een verjaardagscadeau geef je aan iemand die alles al heeft? Of als je niet zeker weet wat voor een cadeau iemand graag ontvangt? Verjaardag bloemen zijn vaak een goede keuze en vormen een speciaal cadeau. De meeste mensen zijn blij verrast als ze bloemen ontvangen en er is geen betere gelegenheid om iemand speciaal te laten voelen dan een verjaardag. In de tabel hieronder vind je betrouwbare bloemenwinkels met een goed assortiment, scherpe prijzen en een supersnelle levering.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Een mooi boeket op je verjaardag

Omdat we bezorging garanderen kunt u er zeker van zijn dat verjaardag bloemen op de goede dag arriveren om de jarige Job te verrassen. Verjaardag bloemen zijn niet alleen speciaal gedurende de dag, maar ze kunnen met de juiste verzorging en aandacht voor een groot aantal dagen na de verjaardag blijven staan. Als u regelmatig het water bijvult en de stengels afsnijdt kunnen boeketten langer dan een week mooi blijven.

Als u niet zeker bent van het type boeket dat u voor iemands verjaardag wilt bestellen, raden we u aan een prijscategorie te kiezen en deze af te stemmen op de kleuren die de jarige mooi vindt. Als u weet welk type bloemen ze mooi vinden, dan is dit nog beter. Als u niet zeker weet welke kleur ze mooi vinden, kies dan voor een kleurrijk boeket voor een verjaardag – dat kan niet fout gaan! Bekijk ook onze beterschapsbloemen of boeketten voor een condoleance.

Voeg een extra cadeau toe
Voor nog meer verjaardag plezier kunt u extra cadeaus toevoegen, zodat de jarig zijn of haar verjaardag in stijl kan vieren. Voeg een ballon, kaart of misschien zelfs champagne of chocolade toe om van uw bestelling een hele speciale te maken. 
Om u te helpen met het herinneren van verjaardagen, hebben we een speciale functie bij betaling die u toestaat om ‘een datum toe te voegen aan uw agenda’. Als u ervoor kiest om dit te doen, sturen wij u elk jaar een herinnering in de aanloop naar iemands verjaardag, zodat u niet vergeet hen iets te sturen – en omdat we ook adressen en vorige bestellingen opslaan, kunt u zien wat u in het verleden al eens heeft verstuurd.