euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Blauwe bloemen

De kleur blauw ontspant, verfrist en wekt rustige en vredige stemmingen op. De zwakke blauwtint van een hortensia of het diepe blauw van een iris kan onze zorgen verzachten. Wanneer u iemand een hart onder de riem wilt steken of iemand wilt laten herinneren aan de betere tijden die moeten komen, dan is blauw de keuze voor u! Maak een keuze uit onderstaande selectie van verse boeketten met blauwe bloemen.

Boeket met blauwe bloemen laten bezorgen

Direct een mooi blauw boeket bestellen? Bijvoorbeeld voor een geboren jongen of juist voor iemand die gek is op de kleur blauw? Via onze partners vind je de mooie blauwe boeketten. Je vind hier een heel groot assortiment met losse blauwe bloemen maar ook zorgvuldig samengestelde boeketten. Vergelijk zelf en kies uit de deze populaire bloemenwinkels en bestel meteen veilig online. Jouw blauwe bloemen worden dan zo snel mogelijk – meestal de volgende dag – aan huis geleverd.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Blauwe boeketten, wat betekent het?

Blauw is een kleur die zich in het spectrum bevindt tussen cyaan en violet. Het is de complementaire kleur van oranje. Blauw heeft een golflengte van ongeveer 470 nanometer. Blauw is een primaire kleur in het systeem van additieve kleurmenging. Populaire blauwe bloemen zijn onder andere salie, de vlinderstuik, de lange ereprijs, blauwe spirea of baardbloem en slangenkruid. Zie ook de mooiste gele bloemen en oranje boeketten.

Wat betekent de blauwe kleur?
De kleur Blauw is een koele, rustige en neutrale kleur. Deze kleur geniet de nodige autoriteit, voornamelijk in de donkere tinten. Helder blauw is de meest analytische kleur, die verwijst naar trouw, verantwoordelijkheid en veiligheid. Het blauw van de zee en de lucht opent onze kijk met een zeer breed vizier op alle mogelijkheden en staat om die reden voor een universele vrijheid en openheid.

Wat zijn geschikte gelegenheden voor blauwe bloemen?
Er is altijd wel een reden om iemand een blauw boeket cadeau te doen. Ze worden vaak gekocht wanneer iemand een nieuw huis heeft gekocht. Maar ook bij de geboorte van een jongen is het een attent cadeau. Daarnaast is het ook zo dat veel mensen blauw als lievelingskleur hebben. Juist voor zo iemand is het dan heel leuk om deze bloemen te bestellen. Je kunt het ook als brievenbuspakketje laten bezorgen. Dat is goedkoop, en de verrassing is nog groter.