fleurop-logo
greetz logo
euroflorist logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
 • BoeketCadeau
 • Bezorging op zondag
  7 dagen versgarantie
  Morgen in huis

Rozen bestellen

Wie wil je blij maken als je denkt aan rode rozen? Het is nu namelijk mogelijk om hier mooie rode rozen te bestellen, je kunt ze met Valentijnsdag bestellen, maar ook op de andere dagen van het jaar. Als je jouw geliefde eens wilt laten weten wat je voor hem of haar voelt, maak hier dan nu gebruik van en kies een mooi boeket uit. Het rozen bestellen neemt niet veel tijd in beslag, dus ook wanneer het morgen bezorgd moet worden is dat geen enkel probleem! De bestelling wordt namelijk door ons geregeld en na het uitkiezen van een boeket en het invoeren van de gegevens hoef jij je geen zorgen meer te maken over de bezorging van de rode rozen.

De mooiste rozen laten bezorgen

Heb je al eens nagedacht hoe de ander zou reageren als hij of zij een bos rode rozen krijgt? Reken er maar op dat die persoon erg gelukkig zal zijn, want ja wie is er immers niet blij als hij een bos bloemen krijgt? Mensen worden vrolijk van bloemen, ze gaan er van stralen en dat zorgt er voor dat ze de dag weer goed door kunnen komen. Neem daarom even de tijd om te kijken welke mensen je nu wilt verrassen die de afgelopen tijd iets bijzonders hebben meegemaakt of voor je hebben gedaan, dan kun je samen even stilstaan bij dat moment en het geeft je weer extra steun en liefde om door te gaan. In de tabel hieronder vind je populaire bloemenwinkels waar je eenvoudig en veilig kunt bestellen.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
fleurop Boeket: €16,95
Losse roos: €2,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

De betekenis van de roos

De betekenis wat de meeste mensen aan rozen geven is toch wel liefde, en eerlijk is eerlijk veel mensen bestellen rozen ook om die reden. Voor veel mensen die rozen laten bezorgen is het een teken van genegenheid, warmte en geluk. En aan ieder deel van de roos wordt ook wel weer een betekenis gegeven. Zo hebben de hartvormige blaadjes en de blaadjes onder de bloem allen een betekenis richting de liefde. En ook de doornen van de roos laten je eraan denken dat je voorzichtig moet zijn met de liefde. Door de associatie met liefde doen ook veel mensen rozen kopen voor een begrafenis of crematie.

Waar kom het rozen laten bezorgen vandaan?

In de 18e eeuw waren rozen een symbool van macht en zeer exclusief, zo exclusief dat de rozen soms wel gebruikt werden als betaalmiddel. er zijn verhalen bekend dat Napoleon zich liet afkopen met rozen, als een stad niet aangevallen wilde worden dan lieten ze rozen bezorgen, natuurlijk niet een bos rozen zoals we die nu kennen maar prachtige gecultiveerde struiken. Vanaf de late jaren 1800 werden de rozen betaalbaarder ook voor de gewone man, vanaf toen werd er steeds meer rozen bezorgd, vooral ook omdat je rozen kunt laten bezorgen voor bijna iedere gelegenheid. De ultieme dag om rozen te bezorgen is natuurlijk Valentijnsdag, veel mensen doen dan rozen bestellen om bij hun geliefde te laten bezorgen.

Hoeveel rozen bestellen?
Als je iemand rozen stuurt is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat je wilt zeggen, wil je iemand bedanken, de liefde verklaren of ten huwelijk vragen meestal begint het met rozen bestellen. Stuur je 1 roos of een bos rozen? Iedereen geeft zijn eigen betekenis aan het aantal bij het kopen van rozen. Wij zullen hieronder proberen uiteen te zetten wat het aantal rozen betekent, dit is geen bijbel, als u meer of minder rozen wilt bestellen laat u vooral niet tegenhouden door dit lijstje.

 • 1 roos: Jij bent het helemaal!
 • 2 rozen: Stapel verliefd op elkaar!
 • 3 rozen: Ik hou alleen van jou!
 • 6 rozen: Ik hoor bij jou!
 • 7 rozen: Ik ben gek op jou!
 • 9 rozen: Onze liefde is voor eeuwig!
 • 10 rozen: Jij ben perfect voor mij!
 • 11 rozen: Ik hou het meest van jou!
 • 12 rozen: Word de Mijne!
 • 13 rozen: Geheime aanbidder
 • 15 rozen: Het spijt me 🙁
 • 20 rozen: Ik ben serieus!
 • 21 rozen: Ik wijd me helemaal aan jou!
 • 24 rozen: Ik denk aan jou, 24uur per dag!
 • 40 rozen: Dit is echte liefde!
 • 50 rozen: Mijn liefde kent geen grenzen!
 • 99 rozen: Ik blijf altijd van je houden!
 • 100 rozen: Voor eeuwig de jouwe!
 • 101 rozen: Jij bent mijn enige liefde!
 • 365 rozen: Iedere dag denk ik alleen aan jou!

Verzorgingstips

 1. Gebruike een schone vaas!
 2. Snij de rozen schuin af met een schoon en scherp mes!
 3. Los de meegeleverde voedingszakjes op in koud water.
 4. Niet in direct zonlicht, op de tocht of bij fruit in de buurt plaatsen

Verschillende soorten rozen

Er zijn verschillende soorten rozen. Of u nu gele, witte, zwarte of de normale rode rozen wilt verzenden, alles is mogelijk online. Niet iedereen biedt de zelfde service, en niet overal zijn de zelfde mogelijkheden. Wanneer je goed zoekt zijn er shops die de mogelijkheden bieden om 1 roos te verzenden. Dit is uiteraard relatief duur. Op deze pagina zullen wij de verschillende aanbieders van rozen met elkaar vergelijken er de voor- en nadelen van deze shops met u delen. Wanneer u ervaring heeft met het bestellen van rozen dan horen wij dit heel graag. U kunt onderaan de pagina een reactie achterlaten en zo uw ervaring met andere consumenten delen.

Wat kosten rozen bezorgen?

De prijs voor het verzenden van rozen verschilt per aanbieder. Dit heeft uiteraard met de kwaliteit te maken, maar een hoge prijs betekent niet altijd dat daarmee direct ook de kwaliteit beter is. Vanaf ongeveer € 1,00 kunt u een roos bestellen, hier komen dan vaak nog wel verzendkosten bij. Het is belangrijk om de totale prijs (inclusief de verzending) te vergelijken, zodat u bij het afrekenen niet voor een verrassing komt te staan. Vaak wordt de variatie geboden om korte, middelgrote of lange rozen te verzenden. Dit is direct terug te zien in de prijs. Een bosje rozen wordt voor rond de €15,00 aangeboden, dit is vaak het kleinste bosje wat men heeft, wilt u echt groot uitpakken dan kunt u prachtige bossen rozen laten verzenden waarbij u soms tot over de €100 komt. Bekijk ook onze informatie over Hollandse tulpen.

Hoe moet ik rozen verzorgen?

Wanneer u rozen heeft ontvangen is het belangrijk om ze goed te verzorgen. De rozen kunnen met name als het kouder is, gevoelig zijn voor bacteriën. Maak dus de vaas waarin u de rozen gaat zetten goed schoon. Hierdoor voorkomt u dat de rozen direct in aanraking komen met eventuele bacteriën die al in de vaas zitten. Daarnaast is het voor de rozen erg belangrijk dat er snijbloemenvoedsel toegevoegd wordt aan het water in de vaas. Hierdoor blijven ze langer goed. Zorg er wel voor dat er niet te veel bij gedaan wordt, want dan worden ze ook sneller oud. Voor een gemiddelde bos rozen is 1 zakje voedsel ruim voldoende. Om ervoor te zorgen dat ze genoeg water (en voedsel) opnemen kunt u de rozen schuin afsnijden, ongeveer 2,5 centimeter. Doe dit met een scherp mes, zodat de steel niet gaat scheuren bij het snijden. Haal vervolgens de onderste blaadjes van de steel, deze mogen niet in het water staan want hierdoor zal er bacteriegroei ontstaan. Kijk regelmatig of de rozen nog genoeg water hebben, en zet ze niet in de zon of nabij een fruitschaal. Als u deze tips volgt, blijven de rozen langer goed en kunt u er zo lang mogelijk van genieten.