euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
 • BoeketCadeau
 • Bezorging op zondag
  7 dagen versgarantie
  Morgen in huis
regiobloemist logo

Witte rozen bestellen

Online witte rozen bestellen en laten bezorgen? Op deze pagina vind je alle benodige informatie. De rode roos is natuurlijk heel bekend, maar ook de witte roos is ontzettend populair. Op deze pagina lees je daarom meer informatie over de herkomst, betekenis en verzorgingstips. Uiteraard tonen we hier ook de beste bloemenwinkels waar je de mooiste witte rozen kunt bestellen.

 • Rozen heb je in alle soorten en maten, van de klassieke rode roos tot exotische lichtblauwe of paarse rozen. E
 • én van de meest geliefde kleuren is ongetwijfeld de witte roos.
 • Witte rozen staan gekend om hun schoonheid en kunnen verschillende dingen symboliseren. Ze staan voor puurheid en echte liefde, maar eveneens voor aanbidding, onschuld en trouw.
 • Witte rozen gaan ook mooi bij een witte trouwjurk, dus op bruiloften zie je wel vaker witte rozen.
 • Witte rozen kunnen ook staan voor eerbied, bijvoorbeeld voor een overleden persoon. Op begrafenissen hebben witte rozen dus ook hun plaats.
 • In het algemeen staat de witte roos voor een liefde en eerbied die dieper gaat dan het passionele liefhebben van een rode roos.
 • Wanneer je witte rozen mengt met andere kleuren, kunnen de witte rozen staan voor verschillende dingen.
 • Witte rozen in combinatie met rode en oranje rozen symboliseren een intense en diepe liefde, terwijl enkele witte rozen in een boeket van gele en roze rozen staan voor puur platonische liefde.
 • Wanneer je witte rozen besteld in combinatie met andere kleuren, let je er dus best op dat je de juiste combinatie maakt.

Witte rozen laten bezorgen

Wanneer je witte rozen koopt, is het belangrijk dat je let op de kwaliteit van de bloemen, want witte rozen zijn uiterst fragiel. Je zet ze beter meteen in een vaas met water als je wilt dat ze lang meegaat. Je kan eveneens een stukje van de steel afknippen en een theelepel suiker aan het water toevoegen zodat de rozen beter bewaren. Wanneer je de witte rozen zelf wil bezorgen, is het belangrijk dat ze nog steeds mooi en vers zijn wanneer je ze afgeeft, want als symbool van puurheid en schoonheid, moeten witte rozen natuurlijk in topconditie blijven tot het moment waarop je ze cadeau doet aan iemand. In de meeste gevallen is het een slecht idee om witte rozen te kopen en ze daarna in de koelkast te leggen, ook al denken veel mensen dat dit de rozen langer zal doen meegaan. De koude in de koelkast zal er namelijk voor zorgen dat de bloemblaadjes beschadigd worden en dat de witte rozen veel van schoonheid verliezen. In de tabel hieronder vind je de beste webwinks die de mooiste witte rozen thuisbezorgen. Hier kan je natuurlijk ook terecht voor mooie tulpen uit Nederland of Gerbera’s.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Tips bij het kopen van witte rozen

Als je witte rozen bestelt, denk je best even na over enkele zaken. Het aantal witte rozen dat je wil bestellen is belangrijk bij het samenstellen van een boeket. Een enkele witte roos kan een mooi gebaar zijn, en de eenvoud van een enkele roos gaat goed samen met de puurheid van de witte kleur. Zoals eerder gezegd, kan je witte rozen ook combineren met andere kleuren rozen, of zelfs met andere bloemen. Wanneer je niet vertrouwd bent met de verschillende kleurenpaletten en je niet goed weet welke kleuren mooi samengaan, doe je best wat opzoekwerk voordat je de witte rozen bestelt. Een veilig alternatief is natuurlijk nog steeds om gewoon voor een boeket in één enkele kleur te gaan.

Wanneer kies je voor deze bloemen?

Witte rozen laten bezorgen is een uitstekende keuze wanneer je iemand aangenaam wil verassen. Witte rozen bezorgen is een originele manier om gevoelens over te brengen aan iemand, omdat je afwijkt van het klassieke boeket rode rozen. Wanneer je besluit om witte rozen te mengen met andere kleuren, kan je je eigen creativiteit tonen in het boeket.

Het voordeel van online bestellen
Het bezorgen van witte rozen kan je perfect via het internet regelen. Veel online bloemisten hebben een uitgebreid aanbod aan rozen en vaak behoren witte rozen tot de mogelijkheden. Witte rozen kopen op een website biedt eveneens het voordeel dat je naar verschillende afbeeldingen van boeketten kan kijken voordat je een beslissing maakt. Let er wel op dat elke roos verschillend is en dat je boeket er misschien niet exact zo uitzien als op de afbeelding.

Witte rozen zijn erg geliefd en vormen een perfect geschenk voor een geliefde, maar ze kunnen ook een functie vervullen in een trouwfeest of op een begrafenis. Witte rozen zijn enorm veelzijdige bloemen en ze passen in een heel assortiment aan gelegenheden.