fleurop-logo
greetz logo
euroflorist logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis

Bloemen.net

Bloemen.net is opgezet door meerder bedrijven. Het is het resultaat van een jarenlange ervaring op het internet met bloemen verkopen. Er wordt hier een groot assortiment aangeboden aan bloemen, wijn, verwennerij, jubilea, felicitaties en andere gelegenheden. Veel mensen kiezen voor Bloemen.net omdat ze kwaliteitsboeketten leveren, leuke cadeaus hebben die samen met de bloemen geleverd kunnen worden en de bezorging elke dag gedaan kan worden.

Bloemen bestellen bij Bloemen.net

Als u bloemen wilt bestellen via Bloemen.net dat is er een manier om snel te kunnen bestellen. U kunt dan kiezen op snel bestellen. Dan kunt u een product kiezen, bijvoorbeeld een bloemstuk, een boeket, plantenarrangement, rouwarrangement of voor rouwboeket. Dan dient u de prijs op te geven en dan kan er een snelle levering plaatsvinden. Dan wordt ook de eerste mogelijke afleverdatum weergegeven en kunt u kiezen of dat u snel wilt bestellen of niet. Het is ook leuk om het assortiment te bekijken, u kunt hier namelijk ook parfum, ballonnen en bijvoorbeeld champagne bestellen. Maar er is nog meer!
 
Betaalmogelijkheden
De betaalmogelijkheden van Bloemen.net zijn enorm. U kunt kiezen voor de iDeal betaling. Hiermee kunt u betalen met de Rabobank, ABN AMRO bank, de ING en de Postbank. Daarnaast kunt u ook verified by Visa betalen, u kunt met de Mastercard Secure Code betalen, met American Express Creditcard of met Paypal. Daarnaast kan er ook op de rekening geld over worden gemaakt. Ook consumenten kunnen op rekening betalen, maar hier worden dan wel 2,50 extra voor in rekening gebracht. Deze kosten worden in rekening gebracht omdat het uit wordt besteed aan het bedrijf ICMO. Zie ook onze informatie over bestellen bij Euroflorist en de uitgebreide Fleurop review.

Bloemen laten bezorgen door Bloemen.net

De bloemen kunnen door heel Nederland worden verstuurd. Het is ook mogelijk om te versturen naar het buitenland. Een internationale order moet minimaal twee dagen vooraf aangevraagd worden voor de levering. Er wordt dan samengewerkt met maatschappijen in het buitenland die dan de bloemen op de juiste bestemming brengen. Bloemen in het buitenland kan, hier worden dan wel bezorgkosten voor in rekening gebracht. Normaal gesproken zijn deze kosten 15 euro. Soms kunnen de kosten hoger oplopen, er kunnen bijvoorbeeld toeslagen worden gerekend.