euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Boeketwinkel.nl

Boeketwinkel.nl is de website waar u moet zijn als het gaat over bloemen bestellen. U kunt hier namelijk een prachtig relatiegeschenk bestellen, iedere dag krijgt u verse bloemen, er worden bloemen geleverd in een vaas en met een draagtas, ideaal dus om te gebruiken.  U kunt een kaart of een brief toevoegen aan uw bestelling, ideaal als u iemand vanaf een afstandje wilt feliciteren en verrassen.

Bloemen bestellen bij Boeketwinkel.nl

Bloemen worden altijd gewaardeerd. Daarom doet Boeketwinkel.nl er alles aan om een groot assortiment aan te bieden voor de mensen. De bloemen worden met kwaliteit geleverd, maar ook luxe, de prijs en de perfecte leverstaat staan hierbij centraal. Het is daarom belangrijk dat u de tijd neemt om een goed boeket uit te kiezen dan doet Boeketwinkel.nl de rest!

Betaalmogelijkheden
De betaalmogelijkheden bij Boeketwinkel.nl zijn divers. U zou kunnen kiezen om met iDeal te betalen. Hierbij kunt u dan kiezen uit de Rabobank, ING, de Postbank en andere aanbieders die gebruik maken van iDeal. Ook kunt u gebruik  maken van de VISA en van de MasterCard.

Bloemen laten bezorgen door Boeketwinkel.nl

Het versturen van bloemen wordt dag in dag uit gedaan. Daarom is het belangrijk dat u op werkdagen voor 2 uur besteld. Wanneer u dit gedaan heeft dan worden de bloemen de volgende dag op tijd afgeleverd. Er wordt momenteel niets bezorgd in het buitenland, bezorgen binnen Nederland is geen probleem. Echter zijn er misschien wel mogelijkheden om in het buitenland bloemen te laten bezorgen maar hiervoor zou u dan de klantenservice moeten raadplegen, op de website staat hier niets over beschreven. Lees ook meer informatie over de online florist Bloemen.net en onze Euroflorist review.

Bloemen leveren aan huis
Als u bloemen wilt bezorgen, dan moet u dit op de werkdagen voor 2 uur doen, dan worden de bloemen namelijk de volgende dag bezorgd. Het kan zijn dat u vragen heeft over de bestelling, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice die altijd bereikbaar is voor u.  De bloemen worden normaal gesproken tussen negen uur en twee uur geleverd. Dit betekent dat de bloemen vaak in de ochtenden geleverd worden. Als iemand niet thuis is kunnen de bloemen bij de buren worden afgegeven. Bij de mensen die de bloemen moeten krijgen wordt dan een briefje in de bus gedaan, zodat zij weten dat de bloemen bij de buren zijn bezorgd.