euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Boeketcadeau.nl

Boeketcadeau.nl is een online bloemenshop waar dat u bloemen kunt bestellen. Alle bloemen worden in heel Nederland bezorgd, maar niet in het buitenland. Ook op de Wadden worden geen bloemen bezorgd. Boeketcadeau.nl staat er om bekend dat zij goede bloemen leveren van top kwaliteit.

Bloemen bestellen bij Boeketcadeau.nl

Het bestellen van bloemen kan eenvoudig worden geregeld via deze website. Het eerste wat u moet doen is een bos bloemen kiezen, denkt u eens aan een roos boeket, een kleurrijk boeket of aan pioenrozen. Op de homepage ziet u alle bloemen die erg aantrekkelijk zijn voor diverse gelegenheden. Als u een keuze heeft gemaakt dan wordt de bezorgdatum ingevuld en worden uw gegevens ingevuld. Daarna kunt u de betaalmethode kiezen en wordt het afgerond.

Levering op werkdagen en op zaterdag
Als het gaat over het bestellen, dan moet u voor 12 uur bestellen, dan worden de bloemen diezelfde dag nog bezorgd, maar dan wel na twaalf uur. Als u na twaalf uur gaat bestellen, dan worden de bloemen de dag daarna geleverd. U kunt ook een cadeau bestellen, dit  moet u dan doen voor vijf uur, dan wordt het cadeau de volgende dag bezorgd, tenzij u een andere datum  heeft gekozen. Het grote voordeel is dat u geen inlogcode nodig heeft om bloemen te bestellen. Geef uw bestelling een persoonlijke boodschap, dit kunt u doen door een kaartje uit te kiezen en een cadeau uit te kiezen.

Betaalmogelijkheden
De betaalmogelijkheden bij Boeketcadeau.nl zijn PayPal, iDeal, VISA en Maestro. Mogelijkheden genoeg voor u om de betaling snel in orde te kunnen maken. Check ook onze review van Bloompost en ervaringen met Boeketwinkel.nl.

Bloemen laten bezorgen door Boeketcadeau.nl

Het versturen van bloemen kan online geregeld worden. Boeketcadeau.nl bezorgt uw bloemen graag maar deze bloemen worden niet op de Wadden of in het buitenland bezorgd. Maar in heel Nederland kunt u wel de bloemen laten bezorgen, waar u maar wilt. U kunt de bloemen in de middag laten bezorgen als u voor twaalf uur in de ochtend een bestelling doet. Doet u dit pas na twaalf uur, dan worden de bloemen de volgende dag bezorgd