euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Moederdag bloemen bestellen

Moederdag vieren we in Nederland op de 2e zondag van mei. Een prachtige dag om alle moeders van grootmoeders van Nederland in het zonnetje te zetten. We geven dan vaak ook een cadeautje om onze mama’s te bedanken voor haar liefde. Bloemen staan daarbij al jaren op nummer 1. Dit snappen wij, want wie wordt er nu niet blij van bloemen?! Zie ook onze pagina over vaderdag-bloemen.

Waar komt Moederdag vandaan?
Het idee om een moeder op deze dag bloemen te geven stamt uit de Griekse tijd toen vereerde de Grieken Rhea de moeder der goden . Vanaf de 15e eeuw werd door de christenen moederdag gevierd ten ere van Maria. Later is dit uitgebreid naar alle moeders . Sinds 1930 wordt het gevierd in Nederland en België. Moederdag wordt wereldwijd gevierd maar wordt ook op verschillende data gevierd, zo wordt het rond Antwerpen op Saint Marie gevierd, in Engeland 3 weken voor Pasen, in Frankrijk de 4e zondag van mei gevierd en in Spanje de eerste zondag van mei.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Waarom bloemen met moederdag?

Maar op welke datum Moederdag gevierd wordt: overal is toch wel het voornaamste cadeau bloemen voor Moederdag. Ook wordt moeder verwend met andere cadeaus zoals o.a. chocolade. De meest verkochte Moederdag bloemen zijn rozen, maar de laatste jaren worden ook steeds meer gemengde boeketten in verschillende kleuren voor Moederdag gekocht. De favoriete kleuren van bloemen voor Moederdag zijn toch wel de rode, witte en roze bloemen. Op Bloemenbutler.nl vind je de beste bloemenshops waar je de mooiste boeketten en cadeau’s kunt bestellen. Alles voor een onvergetelijke dag voor alle moeders van Nederland. Denk aan speciale Moederdag bloemen, boeketten, chocolade en wijn.

Boeketten bezorging op moederdag

Bij bloemenbutler.nl hebben wij verschillende cadeaus voor moeder een onvergetelijke dag te bezorgen. Zo bieden we speciale bloemen, boeketten, chocolade en wijn. Het is ook mogelijk om op deze feestdag bloemen te bezorgen tegen het normale tarief. Het kan natuurlijk voorkomen dat het door de drukte iets langer duurt voordat de bestelling wordt thuisbezorgd. Toch doen alle bloemisten hun best om zo snel mogelijk, en op de afgesproken tijd, hun bloemcadeaus te leveren. Andere suggesties: bloemen om iemand te feliciteren of een boeket voor een housewarming