euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Secretaressedag bloemen bestellen

Secretaressedag is de gelegenheid om uw steun, toeverlaat en geheugen te bedanken voor haar tomeloze inzet. Bloemen zijn zeer geschikt om uw secretaresse in het zonnetje te zetten.

Van oorsprong komt Secretaressedag zoals veel feestdagen uit Amerika, vanaf 1989 werd het geïntroduceerd in Nederland door het blad secretaresse magazine in samenwerking met bloemenbureau Holland. De bedoeling van secretaressedag is om de secretaresse in het zonnetje te zetten en om te laten zien hoe belangrijk ze zijn voor de organisatie.

Secretaressedag in Nederland

Secretaressedag wordt in Nederland altijd gehouden op de derde donderdag van april, en wordt door steeds meer bedrijven omarmd. Wist je dat steeds meer bedrijven hier aan mee doen? Via onze aangesloten bloemenwinkels vind je een selectie van Secretaressedag bloemen en cadeaus.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Een mooi gebaar richting uw assistent of secretaresse

Moet u nog dringend een last-minute geschenk bestellen voor uw assistente of secretaresse? Geen probleem! Onze partners bieden de mogelijkheid om bloemen dezelfde dag nog te laten bezorgen bij uw rechterhand. Zo zal deze persoon ook dit jaar weten hoe hard u het werk dat zij doet apprecieert. Bent u op zoek naar een geschenk die haar het hele jaar door eraan herinnert hoezeer u haar apprecieert, overweeg om een plant aan te kopen. Deze zal haar dag na dag eraan herinneren dat u haar werk weet te waarderen. Bekijk ook meer informatie over sorry zeggen met bloemen.

Onze aangesloten webwinkels bieden attente geschenken aan om een oprechte “dank u” te geven aan de toewijding van uw werknemers. Overweeg ook onze andere geschenken. Een fles wijn, champagne of een geschenkmand gevuld met delicatessen is een perfecte manier om Secretaressedag op een gepaste wijze te vieren. Bloemen aan huis laten bezorgen zorgt ervoor dat een geschenk vinden voor Secretaressedag een makkie wordt.

Een mooi bosje bloemen op kantoor
Zorg ervoor dat Secretaressedag zo goed wordt als maar kan door bloemen te laten bezorgen op kantoor. En je hoeft ook niet te wachten op Secretaressedag, of geschenken te beperken tot deze dag. Er is niets mis met op om het even welk moment van het jaar uw dankbaarheid te tonen aan die mensen die er dag in, dag uit voor zorgen dat uw firma vlot blijft draaien. Onze geschenken zijn gemakkelijk en niet duur en zullen op de perfecte manier aantonen hoe dankbaar u bent voor hun dagelijkse toewijding op de werkplaats.