fleurop-logo
greetz logo
euroflorist logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis

Sorry bloemen bestellen

Een excuus aanbieden is niet altijd even makkelijk. En soms zeggen bloemen zoveel meer dan woorden. Dat weten wij bij Bloemenbutler.nl ook en daarom vind je via deze pagina de beste bloemenwinkels waar je mooie boeketten kunt vinden om je spijt te betuigen.

Het spijt me
Spijt uiten met bloemen is een waar fenomeen. In Nederland misschien wel door het bekende televisie programma ‘Het Spijt Me’ waarin Caroline Tensen ruzies probeerde bij te leggen. Met een bloemetje van ‘Het Spijt Me’ en een cameraploeg ging ze op zoek naar degene waar een excuus aan werd aangeboden. De grootste vraag was dan altijd of diegene het boeket aannam of niet? En wie herinnert zich de tune van dit bekende programma niet?

Het-spijt-me boeketten laten bezorgen

Niemand is perfect en verjaardagen, Valentijnsdag of speciale gelegenheden worden nog wel eens vergeten. Bloemen lossen het probleem niet up, maar kunnen het gesprek op gang brengen en laten zien dat iemand moeite heeft gedaan om het spijt me te zeggen. Ze werken goed, omdat ze persoonlijk zijn. Wanneer een bloemen bezorging arriveert, is het lastig om boos te blijven – al is het alleen maar voor de tijd dat u de bloemen bewondert. Met bloemen kunt u het spijt me zeggen op een manier die met een WhatsApp  bericht of e-mail niet mogelijk is. Bekijk ook moederdag boeketten en de mooiste verjaardagsbloemen.

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
fleurop Boeket: €16,95
Losse roos: €2,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Sorry zeggen met bloemen, hoe werkt dat?

Het belangrijkste onderdeel van het spijt me zeggen via het versturen van een boeket, is het bericht dat u meestuurt op de kaart. Afhankelijk van de reden waarvoor u excuses maakt, is het meestal aan te raden de kant van de persoon tegen wie u ‘het spijt me’ zegt te kiezen, in plaats van het schrijven van uw eigen gevoelens. Erken dat u iets gedaan heeft waardoor de ander boos of teleurgesteld is en geef aan dat u de situatie op wilt lossen. Soms werkt het goed om simpelweg ‘het spijt me’ te zeggen en niet te veel uit te wijden. U stelt beter geen eisen aan de persoon die u schrijft en u kunt ook niet verwachten dat ze uw excuses aanvaarden. U kunt enkel hopen dat door het versturen van dit boeket de ander inziet dat u ergens spijt van heeft.

Excuses maken? Maak dan niet deze fouten
Als u zich schuldig voelt, of ergens spijt van heeft, lees dan hieronder een aantal van de grootste historische blunders om dingen in perspectief te plaatsen: Het bedrijf Hoover (maakt stofzuigers in Groot-Brittannië) hield in 1992 een promotie waarbij ze gratis vluchten aanboden voor klanten die £100 aan Hoover producten besteedden. De actie was zo populair dat deze halverwege de promotie moest worden afgebroken. Het publiek was hierover zo boos, dat het hele bestuur werd ontslagen en het bedrijf werd verkocht. De actie kostte Hoover bijna 50 miljoen pond. Een andere bekende blunder is afkomstig van Steve Wynn, een rijke casino magnaat en kunstverzamelaar. Hij was de eigenaar van Picasso’s “La Reve” en wilde deze verkopen aan een grote verzamelaar voor 39 miljoen dollar. Toen hij vlak voor de verkoop het kunstwerk aan zijn vrienden toonde, hield hij een geanimeerde beschrijving van het leven van Picasso en prikte daarbij het doek door met zijn elleboog.