euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Bedankt bloemen bestellen

Als je het gevoel hebt dat “dank u” zeggen niet genoeg is om jouw dankbaarheid te tonen, overweeg dan om bloemen te laten bezorgen bij die persoon om hem of haar te bedanken. Het is de perfecte manier om jouw dankbaarheid te tonen in stijl. Uit jouw dankbaarheid op de juiste manier. Laat een geschenkmand bezorgen om jouw dankbaarheid te tonen of bloemen. Wij helpen jou graag bij het kiezen van een geschikt “dankjewel” boeket. Je kunt hier ook meer informatie vinden over een “sorry boeket“.

Iemand bedanken met woorden is een groot gebaar, maar u kunt uw woorden nog meer kracht geven door iemand een geweldig boeket bloemen te sturen. Niets zegt ‘bedankt’ op een welsprekendere manier dan een bloemetje dat doet. Maak uw keuze uit onderstaande selectie van kleurrijke en vrolijke bloemen! Als we iemand bedanken, dan proberen we onze erkentelijkheid tot uitdrukking te brengen tegenover diegene. Vaak is het moeilijk om dit gebaar oprecht over te brengen. En woorden alleen zeggen zo weinig. Een prachtig boeket bloemen is al sinds jaar en dag een goede manier om deze erkentelijkheid uit te drukken.

Planten en bloemen laten bezorgen om iemand te bedanken

Soms is de beste manier om jouw dankbaarheid te tonen met verse bloemen of een geschenkmand. Onze partners helpen met de bloemen. Bedankt bloemen en geschenken zijn erg populair, omdat wij geloven dat dankbaarheid een mooie attitude is. Van smakelijke lekkernijen, tot hartverwarmende knuffelberen maar zonder meer ook prachtige bloemen te vergeten. In de tabel hieronder vind je de beste bloemenwinkels waar je de mooiste boeketten kunt bestellen om iemand te bedanken

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Heerlijke geschenkmanden

In de geschenkmanden om te bedanken vindt u een prachtig aanbod terug gevuld met chocolade, koekjes en snoep. Combineer jouw geschenkmand met een boeket rode rozen of een kleurrijk boeket bloemen. De brede waaier aan bloemen bevat gerbera’s, tulpen, lelies en orchideeën. Laat de mensen die jou nauw aan het hart liggen sprakeloos staan met onze florale arrangementen, of hou het simpel door één enkele roos te laten bezorgen. Wat je ook kiest, iedereen zal een spontaan bloemetje aan huis waarderen. Zeker ook voor moederdag of vaderdag

Een plantje cadeau doen

Naast de geschenkmanden en verse bloemen die we kunnen laten bezorgen is Bloemenbutler.nl ook een kenner van planten. Waaronder planten met bloemen, rozenplanten en orchideeën. Een plant is een eco-vriendelijk geschenk die gepast is voor de milieuvriendelijke individuen die we allemaal kennen. Langdurig en gemakkelijk om te onderhouden, zo kan je het best onze planten beschrijven. Van planten kan je nog jarenlang genieten, zeker met de nodige zorg.