euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Witte bloemen

De kleur wit wordt wereldwijd geassocieerd met eenvoud en puurheid. Witte bloemen worden in het algemeen gebruikt om sympathie over te brengen, bijvoorbeeld om iemand te condoleren. Maar de puurheid van de kleur maakt witte bloemen ook een elegant cadeau. Als u een boeket wilt sturen naar een persoon die uit Azië en omstreken komt, is het verstandig om te bedenken dat witte bloemen daar standaard geassocieerd worden met begrafenissen.

Een wit boeket bestellen

Wit is een mengsel van alle kleuren uit het zichtbare gedeelte van het spectrum. Zuiver wit licht heeft geen tint en is daarom technisch gezien geen kleur, maar een achromatische kleur of een grijstint. Desondanks wordt wit over het algemeen wel degelijk als kleur beschouwd. Witte bloemen boeketten zijn een mooi en stijlvol geschenk. Ze stralen bescheidenheid, elegantie, eerbied, herinneringen uit, maar kunnen ook pure liefde betekenen. Wij hebben de meest verse witte bloemen in ons assortiment, waarvan veel last minute kunnen geleverd worden. Bekijk ook de mooiste blauwe boeketten en gele bloemen.

Witte bloemen en bloemstukken
Witte bloemen en bloemstukken zijn gemakkelijk te vinden online, en vormen bovendien een prachtig geschenk. Online witte bloemen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Onze witte arrangementen zijn gevuld met witte rozen, witte lelies, gerbera’s en nog veel meer andere prachtige witte bloemen waarmee onze professionele bloemisten de mooiste boeketten creëren. Of je nu op zoek bent naar bloemen om je sympathie uit te drukken, bloemen voor Kerstmis of gewoon omdat je iemand die je nauw aan het hart ligt een bloemetje wilt sturen, wij hebben het boeket dat jij nodig hebt. Al onze boeketten en bloemstukken worden door bloemisten met een aantal jaren expertise gemaakt. Deze bloemen worden met de meeste zorg gemaakt en geleverd, zodat witte bloemen laten bezorgen altijd een positieve ervaring is.

Vandaag witte bloemen laten leveren
Als je vandaag nog je bloemen wilt laten leveren, dan hebben wij goed nieuws. Een aantal van onze partners leveren de bloemen witte bloemen nog dezelfde dag als deze waarop je ze besteld hebt. Dus wanneer je op zoek bent naar een last minute cadeau, dan ben je ook aan het goede adres. Dus aarzel niet langer en ga nu op zoek naar het perfecte geschenk voor die speciale persoon. Laat witte bloemen bezorgen en bezorg iemand een leuke start van de dag.

Wat is de betekenis van wit?
Er is geen onschuldigere, zuiverdere kleur dan de kleur wit. Wit staat voor licht en waarheid. Men betwijfeld dan wel of wit op zich wel een kleur is, toch geeft het een duidelijk signaal.