euroflorist logo
greetz logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis
regiobloemist logo

Bloemen bezorgen Oldemarkt

Voordelig en snel bloemen bezorgen in Oldemarkt? Een aantrekkelijk boeket met o.a. een monnikskap en blauwe-regen voor Valentijnsdag of om jouw huis feestelijk te maken? Daar zegt toch niemand nee tegen? Op ons platform tref je online bloemenshops die ook aan huis bezorgen in jouw regio. Het juiste boeket heb je in een handomdraai gevonden met onze keuzehulp.

  • Een boeket is is voor iedere gelegenheid de perfecte oplossing.
  • De heerlijke geur en de talrijke prachtige kleuren geven ons een goed gevoel.
  • Online bloemen bestellen bij webwinkels als Amsterdamflowers.nl en bij je thuis laten bezorgen is tegenwoordig erg populair.
  • De pluspunten zijn: je hoeft niet naar de bloemist, er is een enorme keuze, maximale versheid en vaak dezelfde dag al bezorgd.
  • Een goedkoop bloemetje versturen in Oldemarkt laat je al doen vanaf €11,50
Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Verse bloemen bestellen in Oldemarkt

Verdien jij wel weer een vrolijke bloemetje in de keuken of kamer? Of wil je een ander verrassen met een bos met een amaryllis of sering om iemand te bedanken? Een luxe boeket bestel jij moeiteloos via een online bloemenzaak. De online bloemenzaak rekent met goedkope prijzen, 7-dagen versgarantie en een omvangrijk assortiment met producten als een hortensia & scabiosa. Tevens hoef je niet meer naar de winkel toe: jouw aankoop wordt professioneel verstuurd naar het opgegeven adres. Onderstaand tref je de populairste positieve aspecten van online bloemen bestellen in Oldemarkt.

  1. Lage prijzen: bij de internet-bloemenzaak vind je gemiddeld gezien gunstigere prijzen dan de bloemist in het winkelcentrum.
  2. Breed aanbod: je hebt de keuze uit tientallen boeketten in veel varianten (maten, luxe, kleuren etc.) voor elk seizoen.
  3. Professionele bezorgservice: vandaag besteld is vaak dezelfde dag bezorgd!
  4. Comfortabel: het assortiment is 24 uur per dag beschikbaar.
  5. Maximale versheid: bloemen worden zo snel mogelijk vanaf de kweker verstuurd.

Bloemen dezelfde dag in huis
Willen jullie vandaag de goedkoopste bloemen laten bezorgen in Oldemarkt? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Door gebruik te maken van online boeketwinkels zoals Fleurop, Euroflorist en Topbloemen winkel je bij plaatselijke bloemenspeciaalzaken waardoor je jouw bestelling razendsnel in huis hebt. Bestel je voor 14:00? Een regionale bloemenzaak zal dan zelf snel de bezorging doen. Op zaterdag en zondag bezorgen ze ook en in de avond (voor 21:00) is vaak ook mogelijk.

De fleurigste bloemen bezorgen in Oldemarkt

Bekijk bloemenbedrijven en plaats direct een bestelling

Voor elke moment boeketten versturen

Een boeket om sorry te zeggen of voor jouw beste vriend(in): er zijn veel redenen te bedenken om een bos cadeau te doen. Via internet vind je een groot assortiment boeketten in verscheidene kleuren en maten. Standaard schikken ze met snijbloemen van het seizoen. Met de bijgaande keuzegids bekijk je tips en inspiratie. Op onze website kan je ook terecht voor meer info over Bos bloemen met Fresia’s.

Rozen in Oldemarkt bezorgen

De roos komen we in heel veel boeketten tegen. Elke roos heeft een speciale betekenis. De betekenis van rode rozen is liefde, passie en verlangen: een ultiem verjaardagscadeau voor je partner. De witte roos betekent trouw, respect en waarheid en zien we regelmatig op een bruiloft of uitvaart langskomen.

  • De eigenschappen zijn talrijk: roze staat voor geluk en bewondering.
  • Denk aan oranje, gele, rode, roze, lavendel of gemengde rozen en de pioenroos.
  • Zo’n boeket rozen is al beschikbaar v.a. €22,00.

De mooiste tulpen bestellen Oldemarkt

Het tulpenseizoen loopt van januari tot en met april. In het eerste kwartaal koop je de allermooiste tulpen online. Tulpen zijn er in meerdere kleuren en zijn prachtig om te zien. Geel staat voor vrolijkheid en plezier en oranje staat voor Holland.

  • Wie aan Nederland denkt, denkt aan tulpen.
  • Te bestellen in meerdere kleuren en als droogbloemen.
  • Een boeket met tulpen is er al vanaf €17,50.

Speelse veldboeketten

Het pluk/veldboeket is een ideale optie voor liefhebbers van kleur. Een plukboeket is een toegankelijk bosje met allerlei soorten bloemen. Je krijgt het idee dat je recent geplukte bloemetjes in huis haalt. De bloemist werkt met bijvoorbeeld de narcis, anthurium en hibiscus.

  • Het wildboeket bestaat uit seizoensbloemen die losjes bij elkaar zijn gebonden.
  • Een aanwinst voor elk interieur.
  • Een seizoensgebonden veldboeket in Oldemarkt bezorgen kan al vanaf €20,75.

Vandaag bloemen sturen naar een bekende?

Doe je aankoop voor 14:00 en je krijgt het dezelfde dag thuisbezorgd

Prachtige gekleurde brievenbusbloemen

Bloemen door de brievenbus sturen is een nieuwe manier van bloemcadeau’s. De bloemist stopt de bloemen in een luxe geschenkdoos die door elke normale brievenbus passen. Qua verzendkosten ben je zo slechts €2,95 kwijt. Bovendien hoeft de ontvanger niet thuis te zijn. Mede door het speciale beschermfolie kunnen ze tijdens hun reis tijdelijk zonder water en voeding.

  • Een bijzonder cadeau voor ieder moment.
  • Extra persoonlijk te maken met een kaartje.
  • Bloemen per post versturen naar Oldemarkt laat je al doen voor €13,70.

Droogbloemen: wat is het en hoe werkt het?

Droogbloemen komen we weer steeds meer tegen. Het biedt veel voordelen: ze zijn verantwoord (milieu), ze vereisen geen speciale zorg en je kan ze kopen wanneer je maar wilt. Mede doordat ze niet verwelken bespaar je jaarlijks heel wat geld. Je kunt bestaande bloemen ook zelf drogen.

  • Een hippe en duurzame keuze.
  • Van gedroogd fluitenkruid tot pampasgras.
  • Droogbloemen beginnen bij zo’n €14,65.

Welke kunstbloemen zijn er?

Zijden bloemen zijn nog altijd erg populair en zijn levensecht. Nepbloemen passen in elk interieur en bieden veel gemak. Je koopt 1 keer een bos voor onbepaalde tijd, ze blijven altijd mooi en je hebt geen last van verschil in geur.

  • Verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten.
  • Eindeloos te combineren.
  • Een kunstboeket koop je al voor €71,00.

Bloemenwinkels in Oldemarkt vergelijken (april 2024)

Wil je de bloemen en planten eerst kunnen zien en ruiken? Loop dan eens binnen bij de plaatselijke bloemenspeciaalzaak in de gemeente Steenwijkerland. De snijbloemen kan jij dan vastpakken, ruiken, bekijken, je kunt ze direct meenemen en je kunt advies krijgen van een deskundige bloemist. In onderstaand overzicht check je adres- en contactgegevens van bloemenwinkels in jouw eigen omgeving. Middels bloemenbutler.nl kan je ook bloemisten zoeken in Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Wetering en Nederland.

ℹ️ Nog geen bloemisten gevonden!
Jouw bloemist aanmelden? Klik hier om een nieuwe bloemist in deze regio toe te voegen

Een boeket versturen naar Oldemarkt?

Vind de mooiste boeketten van het seizoen en stuur ze met een persoonlijke boodschap

Bruidsboeket in Oldemarkt bestellen

Het trouwboeket is een absolute eyecatcher tijdens de trouwdag. Het is van belang dat de stijl en kleuren van het boeket aansluiten op het seizoen, thema en natuurlijk de jurk. Denk dus eerst na over de trouwjurk en de stijl en het thema van de bruiloft en kies pas daarna voor het bruidsboeket en eventuele corsage. Plan een afspraak bij een lokale bloemist en stel jouw droomboeket samen.

Huwelijksbloemen bezorgen
Wil je een net gehuwd stel jouw felicitaties aanbieden? Een feestelijk boeket met bloemen voor een bruiloft zoals rozen en fresia’s doet het altijd goed. Je kunt dit dan na afloop van het feest afgeven. Bij de bloemist hun kun je voor een huwelijksjubileum kiezen uit diverse trouwbloemen.

Rouwboeket Oldemarkt laten bezorgen

Het rouwboeket is een goede optie om je steun aan de familieleden te betuigen. Meestal betreft dit een luxe liggend bloemenboeket die dan kan worden neergelegd bij de kist. Dit rouwboeket maakt de bloemist kort van te voren omdat ze niet zijn opgestoken in oasis. Een rouwstuk wordt opgemaakt in steekschuim. Op basis daarvan blijft het rouwwerk bewaterd en blijft het langer mooi (verwelkt minder snel).

Rouwbloemen voor de nabestaanden
Wil je een bloemstuk of condoleance bloemen laten bezorgen als laatste groet? Het is gebruikelijk dat dat je de bestelling laat thuisbezorgen bij het gecommuniceerde adres in de rouwadvertentie. Dit kan zijn het adres van de desbetreffende persoon, maar af en toe komt het voor dat dit bij een kerk, uitvaart- of zalencentrum is. De uitvaartverzorger zal het rouwwerk meenemen naar de dienst. Af en toe lees je op de rouwkaart of – en zo ja – welke bloemen de nabestaanden graag willen.

Een boeket voor elke gelegenheid

  • Moederdag: laat zien dat je van je moeder houdt!
  • Vaderdag: laat het bezorgen op de 3e zondag van juni.
  • Verjaardag: bestel de mooiste verjaardagsboeketten met persoonlijke boodschap.
  • Beterschap: een mooie manier om te laten zien dat je om iemand geeft.
  • Geboorte: een vrolijk kraamcadeau voor de kersverse ouders.
  • Liefde / Valentijnsbloemen: niet alleen geschikt voor Valentijnsdag natuurlijk.
  • Secretaressedag / personeel: een mooi samengesteld boeket voor de secretaresse.
  • Nieuwe woning / verhuizen: kom niet met lege handen aan bij de housewarming.
  • Seizoensbloemen: geniet ieder seizoen (zomer, herfst, winter en lente) van verse snijbloemen.
  • Feestdagen: gemaakt voor Pasen, Nieuwjaarsdag, Pinksteren, Koningsdag, Kerst, Bevrijdingsdag.

Tips en informatie over het bloemenabonnement Oldemarkt

Wil jij om de week een boeket dat past bij het seizoen bestellen? Dan is zo’n betaalbaar boeket abonnement misschien wel iets voor jou. Met zo’n abonnement ontvang je op zelfgekozen momenten voor lagere prijzen de vrolijkste bloemen aan huis. Je bepaalt zelf jouw budget en hoe vaak de bloemen geleverd worden. Maandelijks een vers bloemstuk bij de receptie of in de keuken? Zulke zakelijke bloemen abonnementen zijn ook zeer interessant. Je kunt op onze website ook meer lezen over Boeket met Anthurium.

  • Je hoeft niet meer naar de bloemist voor nieuwe bloemen.
  • Je kunt het op elk moment weer opzeggen (let op de opzegtermijn).
  • Je bespaart op de gemiddelde prijs.
  • Keuze uit verschillende stijlen en formaten.
  • Een leuk cadeau voor bijvoorbeeld je moeder.
bloemen-bezorgen-oldemarkt-8375

Bekijk de soorten bloemen

  • Rozen: als je iemand een warm hart toedraagt.
  • Tulpen: een oer-Hollandse bloem in veel kleuren verkrijgbaar.
  • Gerbera’s: een vrolijke bloem die geen geur afgeeft.
  • Lelies: een bloem met 6 kleine blaadjes met kleurverloop.
  • Chrysanten: prachtige bloeier tussen augustus en november.
  • Anjer: een lange houdbaarheid en een lichte geur.
  • Narcis: staat voor het voorjaar en symboliseert een nieuw begin.
  • Zonnebloem: staat symbool voor geluk en adoratie.
  • Leeuwenbek: in veel kleuren verkrijgbaar waaronder paars, wit en roze.
  • Lisianthus / Eustoma: geeft een mooi landelijk effect.
  • Gladiolen: frisse kleuren, lekkere geuren en gemakkelijk te onderhouden.
  • Hortensia’s: een rijke en imposante bloem die de aandacht trekt.
  • Orchidee: luxe en stijlvolle bloem met lange houdbaarheid.
  • Extra opties: Calla, Dahlia, Alstroemeria, Irissen, Ranonkel en Amaryllis, Ridderspoor, Goudsbloem, Klaver, Engels gras of Sneeuwbal, Incalelie, Freesia, Hyacint, Bouvardia.

Veelgestelde vragen over bestellen bij de online bloemenwinkel

Welke prijzen gelden er voor bloemen aan huis in Oldemarkt bezorgen?
Een gewoon boeket sturen kost €19,00 in april 2024. Bovendien betaal je circa €4,50 aan bezorgkosten en €7,60 voor een bijpassende vaas. Voor een leuk wenskaartje betaal je circa €1,00. Je kunt jouw bestelling uitbreiden met cadeaus als cadeaubon, knuffelbeer, chocolade, bonbons, wijn, ballon.

Wat houdt de vaasgarantie in?
Bijna alle bloemisten in Overijssel kennen een vaasgarantie tot wel 7/8 dagen. Je kunt er dan vanuit gaan dat de bloemen minimaal een week vers op de vaas staan. Verwelken de bloemen al na 2 of 3 dagen, mail of bel dan de webwinkel om een andere bos aan te vragen. Met behulp van meegeleverde verzorgingstips heb je veel plezier van het bloemetje.

Hoe kan ik de bloemen onderhouden?
Kies altijd een schone vaas (met de juiste afmeting). Gebruik geen koud of warm water (maar lauw) en vergeet niet het bloemenvoedsel. Snijd minimaal 1 cm van de steel schuin af met een mes of bloemenschaar. Zet ze niet in de zon, bij een kachel of open haard en niet bij een open raam. Daarnaast is het beter om de vaas niet bij een fruitmand te zetten. Probeer elke 3 dagen het water te verschonen om de kwaliteit van de bloemen hoog te houden.

Zijn er mogelijkheden voor bloemen afhalen in Oldemarkt?
Kan je niet wachten op de bezorging? Dan kun je ook bloemen in Oldemarkt kopen bij Fleurop of ga naar een professionele bloemist (bijvoorbeeld in Stad-Steenwijk, Oldemarkt, Kalenberg, Kuinre, Blankenham, Scheerwolde, Vollenhove, Sint Jansklooster, Heetveld, Belt-Schutsloot, Wanneperveen, Dinxterveen, Giethoorn-Zuid, Giethoorn-Noord, Dwarsgracht, Blokzijl), selecteer de gewenste bloemen en jij mag deze bestelling vaak binnen een uur al ophalen. Je kan zelfs een handgeschreven kaartje toevoegen en zo iemand extra in het zonnetje te zetten. Ook de plaatselijke JUMBO, ALDI, COOP, Albert Heijn, LIDL, SPAR bieden vaak leuke seizoensboeketten.

Binnen welke termijn worden bloemen verstuurd?
Bloemen dezelfde dag versturen is de nieuwe standaard. De bestelling moet dan wel gedaan zijn voor 2 uur ’s middags. Je kunt ook de service voor spoedlevering gebruiken. Voor last-minute bezorging liggen de tarieven natuurlijk wel hoger. Bezorgservice in het weekend- op zondag of zaterdag – is soms ook een mogelijkheid. De exacte mogelijkheden wisselen behoorlijk per bloemenzaak.

Kan ik ook zakelijk bloemen versturen?
Op kantoor boeketten bezorgen in Oldemarkt wordt heel positief ontvangen. Is een medewerker papa of mama geworden? Een grote nieuwe klant? Vier het met bloemen of een ander relatiegeschenk. Je kunt voor het gemak betalen op rekening en ontvangt een factuur.

Plaats een reactie