fleurop-logo
greetz logo
euroflorist logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis

Liefdesboeket bestelle

Verras uw geliefde omdat het kan! In enkele minuten heeft u een bloemetje besteld en uw geliefde verrast met een prachtige bos rozen of andere bloemen. U kunt kiezen uit een romantische bos rozen of een lieve single flower, of natuurlijk een andere bos bloemen. De bloemen worden thuisbezorgd door heel Nederland op de door u gewenste datum. Uw vrouw, vriendin, man of vriend verrassen met een mooie bos bloemen! Op deze site kunt u ook terecht voor een bosje bloemen voor een jubilaris.

Kies uit liefdevolle bloemen zoals rozen of een mooi boeket

In het online assortiment zit voor ieder wat wils. Romantische witte rozen, rode rozen voor passie, of een vrolijk bontgekleurd rozen boeket. Stuur een prachtige bos rozen om uw geliefde te verrassen! Op een kaartje kunt u uw liefste wens kwijt.  In de tabel hieronder vind je de beste bloemenwinkels waar je de mooiste boeketten voor jouw grote liefde kunt bestellen

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
fleurop Boeket: €16,95
Losse roos: €2,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

Romantische boeketten

Bloemen en romantiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nou een rode roos is voor uw valentijn, een roze roos voor uw nieuwe geliefde of een boeket voor uw trouwdag!

Romantiek
Romantiek is een sfeer waarin twee personen aandacht aan elkaar besteden en liefdevolle gevoelens uitdelen. Hoe een romantische sfeer opgeroepen wordt, hangt af van de persoon, maar het versturen van een boeket mooie bloemen wordt al jaren lang gezien als een ultiem romantisch gebaar.

Romantische bloemen versturen
Romantiek en bloemen zijn uitstekende partners. Het verzenden van bloemen om bewondering of liefde uit te drukken is een traditie die al lang bestaat. Maar waarom? Een studie gepubliceerd in mei 2011 in New Jersey heeft uitgewezen dat bloemen – en zelfs de geur van bloemen – kan leiden tot emotionele gezondheid en blije emoties. Ze versterken een gevoel van tevredenheid.

Het is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat iemand een goed gevoel heeft over zichzelf door het versturen van iets waarop een blije, emotionele reactie volgt. Traditioneel gezien zijn rozen synoniem met romantiek en ze zijn een populaire keuze voor mensen die een bericht van liefde naar iemand willen versturen. Echter, een boeket bloemen is romantisch dus het vinden van iemands favoriete bloem of kleur is een geweldige manier om iemand een echt romantisch boeket te versturen.