fleurop-logo
greetz logo
euroflorist logo
bloompost logo
boeketcadeau-logo
  • BoeketCadeau
  • Bezorging op zondag
    7 dagen versgarantie
    Morgen in huis

Veldboeket bestellen

Veldboeketten zijn een van de meest populaire boeketten van dit moment. Het is speels, stoer en heeft een heel authentieke uitstraling. Het wordt samengesteld door de bloemist met verschillende soorten grote en kleine bloemen. Op die manier krijg je het speelse en natuurlijke effect. Vaak bevatten zijn ze veel verschillende felle kleuren. Op deze pagina lees je meer informatie over wildboeketten: wat is het, waar moet ik op letten, en waar kan ik deze gemengde boeketten bestellen?

Plukboeketten aan huis bezorgen

Een plukboeket is een hip boeket met bloemen dat opvalt door felle kleuren. Het lijkt of het net geplukt is. De bloemist gaat op zoek naar de gaafste combinaties voor een leuk en speels effect. Op het eerste gezicht lijkt het soms of een wild boeket zomaar bij elkaar is geplukt. Maar als je goed kijkt valt al snel op dat er wel een bepaalde structuur in zit. De bloemist denkt heel goed na over welke bloemen goed bij elkaar passen. 

Waar kan ik een wild boeket bestellen?
Wil je direct een gaaf en natuurlijk boeket bestellen? Wij hebben voor jou de beste bloemenwinkels geselecteerd waar je een ruim assortiment aan veldboeketten kunt bestellen. Kies hieronder een van de uitgelichte webwinkels en bekijk direct het uitgebreide aanbod. Je profiteert hier standaard van een versgarantie, snelle bezorging en scherpe prijzen. 

Bloemist v.a. Prijzen Beoordeling Bestellen
fleurop Boeket: €16,95
Losse roos: €2,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
greetz Boeket: €17,99
Luxe bos: €26,95
Kaartje: €0,99
Bekijken
euroflorist Boeket: €17,95
Tulpenmix: €14,99
Kaartje: €1,95
Bekijken
bloompost Boeket: €13,95
Rozen: €12,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
boeketcadeau Normale bos: €16,95
Romantisch: €19,95
Kaartje: €1,50
Bekijken
Alternatieve online bloemisten
bloomon Verse bloemen: €27,95
Droogbloemen: €20,95
Kaartje: €1,95
Bekijken
de bloemist Boeket: €17,50
Bos rozen: €15,00
Kaartje: €1,50
Bekijken
regiobloemist Boeket: €15,50
Luxe bos: €27,95
Kaartje: Gratis
Bekijken
Online planten bestellen
green-bubble - Bekijken
plantenwinkel - Bekijken
plantje.nl - Bekijken

De juiste vaas voor een natuurlijk boeket zoeken

Bij een veldboeket past ook een juiste vaas. De vaas kan het boeket namelijk maken of breken. Zorg dus dat je ze op een passende vaas zet. Meestal zijn veldboeketten wat hoger. Dat komt omdat er bloemen met een langere steel worden gebruikt. Je kunt ze daarom het beste zetten op een grote vaas met een smalle hals. Zo blijven ze mooi staan, en komen ze ook het best tot hun recht. 

Veel gebruikte bloemen

Bij een wild boeket worden er verschillende bloemen gebruikt. Dit is vooral populair in de lente of als zomers boeket. Hieronder vind je een opsomming met de meest populaire kleuren en bloemen die je vaak in zo’n plukboeket tegenkomt: